Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η ζωή σου θα γίνει πιο ευτυχισμένη και ποιοτική χωρίς δηλητήριο! Δοκίμασέ το»

Η ζωή των Ελλήνων με τον κορονοϊό αλλάζει και σε αυτή τη φάση, εκτός από τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνονται, το υπουργείο Υγείας τονίζει ότι έχει μεγάλη σημασία η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».

Πρόκειται για μία σύσταση προς τους πολίτες που εμφανίζουν συμπτώματα ίωσης να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους στις αναγκαίες, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του φονικού ιού.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στηρίζει το «Μένουμε Σπίτι» και, μάλιστα, πριν μερικές μέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, προτρέποντας τους διαδικτυακούς της φίλους να ακολουθήσουν τα μέτρα απαραίτητα ασφαλείας και να θέσουν τον εαυτό τους σε αυτοπεριορισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μένουμε σπίτι. #μένουμε_σπίτι #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Μεταξύ των σχολίων που συγκέντρωσε η ανάρτησή της ήταν και ένα με πιο επικριτική διάθεση. «Για αυτό έλεγες στον κόσμο να πάει να κοινωνήσει», έγραψε χαρακτηριστικά μια χρήστης του Instagram.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διάβασε το εν λόγω σχόλια και έσπευσε να της απαντήσει, γράφοντας: «Η ζωή σου θα γίνει πιο ευτυχισμένη και ποιοτική χωρίς δηλητήριο! Δοκίμασέ το».

Read More

And More