Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ημέρα περιποίησης διά χειρός… της κολλητής της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν ξεχνάει ποτέ να φροντίζει τον εαυτό της όσο αυξημένες κι αν είναι οι τηλεοπτικές αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις της ως μητέρα δύο παιδιών. Η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε μετά την ολοκλήρωση ακόμα μίας εκπομπής της στον Alpha, να βρεθεί στην Κηφισιά και να αφεθεί στα χέρια της κολλητής της για ένα πρωινό περιποίησης.

Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το νέο κέντρο αισθητικής που λειτουργεί η πολύ καλή της φίλη Ιωάννα Μπούκη στην περιοχή της Κηφισιάς και όπως δήλωσε η ίδια το χάρηκε ιδιαίτερα.

“Τι ωραία να ξεκινά η ημέρα σου με beaute! Καλή αρχή Ιωάννα και Αντιγόνη”, έγραψε αναφερόμενη στην σύζυγό του Αντώνη Σρόιτερ και την συνεργάτιδά της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η καλή της φίλη πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια του πεντικιούρ της παρουσιάστριας και η τελευταία μοιράστηκε το στιγμιότυπο μέσω Instagram


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ιωάννα Μπούκη συνδέονται με πολύχρονη φιλία. Συχνά οι δύο γυναίκες διασκεδάζουν μαζί, ενώ μαζί με τους συζύγους και τα παιδιά τους έχουν βρεθεί όλοι μαζί και σε οικογενειακές διακοπές στην Αράχωβα.

Read More

And More