Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο ανταγωνισμός, ο έρωτας με τον Θέμη Σοφό και οι σκέψεις για τρίτο παιδί!

Η ήρεμη δύναμη, όπως πολλοί την αποκαλούν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε με εξομολογητική διάθεση στο περιοδικό Hello! και φωτογραφήθηκε πιο ανοιξιάτικη από ποτέ. Διάβασε όσα είπε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Είσαι ανταγωνιστική;
Μόνο αν μου το βγάλει κάποιος. Από μόνη μου είμαι ομαδικός παίχτης. Αν αισθανθώ, όμως απειλή, τότε θα προστατεύσω τα κεκτημένα μου. Είμαι ευγενής, υπομονετική και συνεργάσιμη, όταν όμως καταλάβω ότι με ανταγωνίζεται κάποιος με λάθος τρόπο, θα αμυνθώ και θ’ αντιδράσω.

Ο Θέμης είναι ο άνθρωπος που συμβουλεύεσαι;
Ναι, φυσικά κι επειδή είναι εκτός του δικού μου επαγγελματικού χώρου, εμπιστεύομαι την κρίση του γιατί έχει πιο σφαιρική κι αντικειμενική ματιά για τα πράγματα. Έχω την άνεση να συζητάω τα πάντα μαζί του, όπως άλλωστε κι εκείνος.Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες, τις φοβίες, τις δουλειές μας και πορευόμαστε μαζί. Μ’ αρέσει η επικοινωνία με τον άνθρωπό μου και την επιζητώ. Ο Θέμης είναι ο άντρας της ζωής μου.

Δεν του κάνεις ποτέ παράπονα;
Kάποιες φορές ναι, αλλά όχι επειδή δουλεύει ή λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι λόγω της δουλειάς. Αυτό το καταλαβαίνω, όπως αντίστοιχα κι εκείνος. Του κάνω όμως σκηνή όταν μουλέει”Θα σε πάρω σε δυο λεπτά” και περνούν δυο ώρες και το έχει ξεχάσει.

Σύμφωνα με την εμπειρία σου πώς κρατιέται ένας γάμος;
Για μένα ο σεβασμός παίζει τεράστιο ρόλο στο να κρατήσεις μια σχέση δυνατή. Πρέπει να υπάρχει κατανόηση, ανάμεσα στο ζευγάρι. Από τη δική μας εμπειρία πάντως, θεωρώ σημαντικό να σου λείπει ο άλλος μέσα στην ημέρα. Προσωπικά μου λείπει ο Θέμης κι ανυπομονώ να έρθει σπίτι, τον αποζητώ μέσα στην ημέρα και ανυπομονώ να έρθει σπίτι γι να περάσουμε χρόνο μαζί, όπως και το Σαββατοκύριακο. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Κάνετε σκέψεις για τρίτο παιδί;

Όχι, άμεσα αν και η οικογένεια και τα παιδιά είναι ευλογία. Προς το παρόν θέλουμε να χαρούμε τις στιγμές με τις κόρες μας, τώρα που μεγαλώνουν και διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους. Μετά τις δύο άτυχες κυήσεις και τις απανωτές εγκυμοσύνες μου, ο οργανισμός μου τώρα αρχίζει να ξαναβρίσκει ψυχικά, σωματικά κι ορμονικά τους ρυθμούς του. Αν το σκεφτείς, δεν είναι λίγο να έχει μείνει έγκυος τέσσερις φορές μέσα σε τρεισήμισι χρόνια! Τώρα είμαι ήρεμη, απολαμβάνω τα κοριτσάκια μου, θέλω να τα δω να μεγαλώνουν και μετά, αν όλα πάνε καλά, θα πάμε και για τρίτο. Δεν είμαι αρνητική σ’ ένα τρίτο παιδί απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο.

Μέχρι πού θα έφτανες για τη ματαιοδοξία σου;
Παλαιότερα πίστευα ότι η δουλειά μου είναι το Α και το Ω στη ζωή μου. Λάθος. Είμαι ευτυχισμένη και γεμάτη μέσα από τη δουλειά μου, όμως δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, κι αυτή η συνηδειτοποίηση έχει μετριάσει τις φιλοδοξίες και τη ματαιοδοξία μου.

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί!

Read More

And More