Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο ερχομός του γιου και τα χαμόγελα χαράς στην οικογένεια!

Το νέο μέλος της οικογένειας τους υποδέχτηκαν το πρωί της Παρασκευής ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day, που είχε αποφασίσει να σταματήσει από την εκπομπή χθες καθώς ήταν στις μέρες της για να γεννήσει, έφερε στον κόσμο τον γιο της και γέμισε χαμόγελα χαράς την οικογένειά της. Ευτυχισμένος μπαμπάς, ο Θέμης Σοφός βρέθηκε στο πλευρό της καλής της μαζί με τα δυο κορίτσια του, την Νάγια και την Μαιρούλα και ανυπομονούν να επιστρέψουν όλοι μαζί σπίτι.

Μετά από δυο πανέμορφες κορούλες, το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει και τον γιο και η έλευση του βενιαμίν ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Οι μικρές μάλιστα, είναι έτοιμες να υποδεχτούν τον μπόμπιρα και παρόλο που η Σταματίνα έχει μια μικρή αγωνία για το πώς θα είναι στο σπίτι με τα τρία παιδιά, οι κόρες της θέλουν πολύ να γνωρίσουν τον αδελφό τους.

Συγκινημένος ο Θέμης Σοφός, λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου τους έγραψε στο Facebook: “Υπάρχουν στιγμές που ο λόγος δεν χωρά στο χρόνο. Καλώς όρισες αγόρι μου, να μας ζήσεις, κάθε βήμα σου με την ευλογία της Παναγίας”.

Ο Θέμης Σοφός μάλιστα, είναι όλη την ώρα στο πλευρό της καλής του, δεν σταματά να υποδέχεται τους συγγενείς και τους φίλους που βρέθηκαν στο μαιευτήριο για να τους συγχαρούν, να κερνά γλυκά και να ανοίγει σαμπάνιες για τον γιο του.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γέννησε το τρίτο παιδάκι το πρωί της Παρασκευής σε γνωστό μαιευτήριο στα βόρεια προάστια. Ο γιος της ζυγίζει 2.900 γραμμάρια και ο μαιευτήρας -γυναικολόγος της Βαγγέλης Δεδούλης είπε στην εκπομπή Happy Day: “Τις πρώτες πρωινές ώρες επικοινωνήσαμε με τη Σταματίνα γιατί άρχισε να νιώθει αραιές συσπάσεις. Όταν οι συσπάσεις έγιναν συχνότερες, της συνέστησα να προσέλθει στην κλινική, όπου διαπιστώθηκε έναρξη τοκετού… Η Σταματίνα αναρρώνει καλώς αυτή τη στιγμή, με τον γιο της αγκαλιά. Είχε αγωνία αλλά ήταν ήρεμη, είχε εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ο μπέμπης μοιάζει στον Θέμη, όπως και τα άλλα παιδιά”.

View this post on Instagram

Spring is all around…. Καληνύχτα ❤️

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Όσο για το όνομα του μωρού; Αυτό θα είναι Ιωάννης – Εφραίμ! Το Ιωάννης είναι για να τιμήσουν τον πατέρα του Θέμη Σοφού, που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια και το Εφραίμ για να τιμήσουν τον Άγιο στον οποίο πιστεύουν και οι δυο. Όπως είχα αποκαλύψει και η Σταματίνα: “Συνήθως το πρώτο όνομα είναι που μένει. Δηλαδή και εγώ, πρώτα ο Θεός, που θα δώσουμε το Ιωάννης-Εφραίμ, Γιάννη θα το φωνάζω το παιδί. Το Εφραίμ το δίνεις για να τιμήσεις τον Άγιο που πιστεύεις. Να αποτίσεις έναν φόρο τιμής”.

 

Read More

And More