Σταματίνα Τσιμτσιλή: Παιδικό πάρτυ – υπερπαραγωγή για τις κόρες της! [pics]

Τα παιδιά της είναι η μεγάλη της αδυναμία και όχι άδικα. Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή που έχει ξετρελαθεί τους τελευταίους μήνες με τον ερχομό του γιου της, αλλά δεν σταματά να έχει μεγάλη αδυναμία στα κορίτσια της. Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλιά τους αποφάσισε να οργανώσει μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, ένα ξεχωριστό πάρτυ για τις μικρές τους πριγκίπισσες.

Έτσι, όλη η οικογένεια βρέθηκε μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στο Μουσείο Οίνου και διασκέδασε με παιχνίδια στο τραμπολίνο, βόλτες στο γκαζόν, αλλά και απόλαυσε γευστικά γλυκά, από το ξεχωριστό candy bar που ετοιμάστηκε για την Νάγια και την Μαιρούλα.

Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού που γεννήθηκε τον Μάη του 2013 επέλεξε για τα 6α γενέθλιά της μια τούρτα με ένα αρκουδάκι πάντα, ενώ η 5χρονη Μαιρούλα έσβησε το κεράκι από την τούρτα της που είχε ως θέμα το ουράνιο τόξο!

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από τη γιορτή η Σταματίνα ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: Όταν περνάς όμορφα νιώθεις την ανάγκη να ευχαριστήσεις όσους έβαλαν το λιθαράκι τους γι αυτό.  Ευχαριστώ το Μουσείο Οίνου για την υπέροχη φιλοξενία, την Αλεξάνδρα Χριστοπούλου και την Μαριάννα για την βοήθεια στην οργάνωση και φυσικά τις Κατερινούλες για το candybar και τις τούρτες».

Οι τούρτες – υπερπαραγωγή των κοριτσιών!

Read More

And More