Σταματίνα Τσιμτσιλή: Reunion με τις φίλες της! Οι ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στην πισίνα [pics]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, καθώς πέρα από μια άψογη επαγγελματίας είναι και μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια αποτελεί αστείρευτη πηγή ενέργειας, μιας και από νωρίς το πρωί που θα ξυπνήσει μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί δεν σταματά να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο δημιουργική γίνεται.

Όσο έντονες και να είναι οι καθημερινές, τα Σαββατοκύριακα φροντίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται είτε μαζί με την οικογένειά της είτε με τις φίλες της. Μπορεί η οικογένεια Σοφού να μην έχει κάνει ακόμα καμία καλοκαιρινή απόδραση, όμως η συγκεκριμένη ώρα δεν αργεί, μιας και στα σχέδιά τους περιλαμβάνονται οι διακοπές με τα παιδιά τους στο αγαπημένο τους νησί, που δεν είναι άλλο από την Πάρο.

Η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στις γυναίκες! Η οικοδέσποινα του “Happy Day” έκανε reunion με τις φίλες της, Ιωάννα Μπούκη, Όλγα Λαφαζάνη και Μαίρη Παλιαλέξη και όλες μαζί διασκέδασαν φορώντας τα μαγιό τους. Η όμορφη παρέα δεν βρέθηκε σε κάποια παραλία αλλά στον κήπο του ενός σπιτιού και έκανε τις βουτιές της στην πισίνα. Ατέλειωτες συζητήσεις, γέλια και ξέγνοιαστες στιγμές ήταν τα χαρακτηριστικά της συνάντησής τους. Οι τέσσερις γυναίκες μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram φωτογραφίες την ημέρα τους μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό τους.

Δες φωτογραφίες:

Τα κορίτσια πέρασαν το Σάββατο με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More