Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σουβλίζει κοκορέτσι με την οικογένειά της

Η Άνοιξη και το Πάσχα έχουν βρει την Σταματίνα Τσιμτσιλή με ανεβασμένη διάθεση. Η ίδια λόγω ημερών, βρίσκεται σε άδεια και κάνει ένα διάλειμμα από την εκπομπή της “Happy Day, ενώ ο σύντροφός της, Θέμης Σοφός, τακτοποίησε κάθε επαγγελματική υποχρέωσ, για να καταφέρουν να απολαύσουν στο έπακρο τις γιορτές με την οικογένειά τους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ζευγάρι με τις μικρές τους πριγκίπισσες ταξίδεψε μέχρι την Αρχαία Κόρινθο για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν όλοι μαζί.

Η Σταματίνα τηρεί τις παραδόσεις και μαζί με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα σουβλίζουν κοκορέτσι, όπως ορίζει το έθιμο. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην είχε μοιραστεί αυτήν τη φωτογραφία μαζί μας.

Όταν η τεχνολογία συναντάει την παράδοση! Γυρίζουμε το κοκορέτσι με ηλεκτρικό κατσαβίδι #easter #tradition #giannis #vassilis #village #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Από το πρόγραμμα των διακοπών τους βέβαια δεν έλειπε και η ξενάγηση στα ιστορικά μνημεία. Οι κόρες της Σταματίνας και του Θέμη φαίνονται πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες στη βόλτα τους.

Αρχαία Κόρινθος! #newgeneration #family #easter #lovemydaughters

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Read More

And More