Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές ευτυχίας με τα τρία παιδιά στο σπίτι! [pics]

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στιγμές ευτυχίας με τα τρία παιδιά στο σπίτι! [pics] | tlife.gr

Μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια έχουν αποκτήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός και είναι στα καλύτερά τους. Το ζευγάρι μετά και τον ερχομό του γιου τους πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν σταματά να χαμογελά. Ο μικρός μπόμπιρας, άλλωστε, ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και ενθουσιάσει το αγαπημένο ζευγάρι.

Ο μπέμπης γεννήθηκε πριν 22 μέρες και τους έχει ενθουσιάσει όλους στο σπίτι. Οι κόρες του ζευγαριού Νάγια και Μαίρη έχουν πάρει ρόλο βοηθού της διάσημης μαμάς τους και δεν σταματούν να ασχολούνται με τον μικρό αδελφό τους. Η Σταματίνα προσπαθεί βέβαια, να κρατά τις ισορροπίες και έτσι τα παιχνίδια με τα κορίτσια δεν έχουν τέλος, μιας και οι μικρές απαιτούν εξίσου την προσοχή της μαμάς τους.

https://www.instagram.com/p/Bi6w3gCDqTv/?taken-by=stam_tsimtsili

Στο πλευρό της σε όλο αυτό είναι φυσικά ο σύζυγός της, που είναι ξετρελαμένος και μετά τον ερχομό του γιου, αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Σταματίνα, πάντως, δεν σταματά να δηλώνει τρισευτυχισμένη και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τα τρία αγγελούδια της!

https://www.instagram.com/p/Bi4s09PHDG-/?taken-by=stam_tsimtsili

READ more