Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην πλατεία Συντάγματος για καλό σκοπό – Φωτογραφίες TLIFE

Με όραμα να υποστηρίξει εμπράκτως τους συνανθρώπους μας, ενήλικες και παιδιά, που βρίσκονται σε ανάγκη, αφήνοντας ένα ουσιαστικό, θετικό αποτύπωμα στη ζωή χιλιάδων ανθρώπων, η Motor Oil υποστηρίζει το σημαντικό έργο του  Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο Όμιλος, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, σήμερα 5 Δεκεμβρίου, τιμώντας την μνήμη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη,στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και ενθάρρυνση της συμμετοχής του κοινού στο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η ενέργεια αυτή, εντάσσεται στην ομπρέλα του «ΦΡΟΝΤΙΖΩ», ενός προγράμματος συνεισφοράς, μέσω του οποίου ο Όμιλος σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα με άμεσα και πρακτικά οφέλη στις ζωές των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, στέλνοντας ένα ουσιαστικό μήνυμα , γεμάτο Ελπίδα.

Στην πολυσύχναστη Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στην κεντρική έξοδο του Μετρό και η Πλατεία ΟΣΕ στο Λουτράκι και ώρες 09.00 – 19.00, φιλοξενούνται τα περίπτερα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με τις ομάδες εθελοντών του Συλλόγου και του Ομίλου Motor Oil.

Τα περίπτερα αυτά, ένα εκ των οποίων φιλοξενείται και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Motor Oil στην Αθήνα, λειτουργούν ως σημεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων αλλά και ως σημεία εγγραφής νέων δοτών, καλώντας όλους μας να πραγματοποιήσουμε μια σημαντική προσφορά, ένα δώρο ζωής και Ελπίδας.

 Στο σημείο βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Σάσα Σταμάτη και η Παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου για να στηρίξουν την ενέργεια.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε τα στιγμιότυπα:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More