Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στον Παρνασσό για σκι παρέα με την Ιωάννα Σρόιτερ και την Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου

Τη νέα της απόδραση στα χιόνια έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, τα Σαββατοκύριακα προσπαθεί να τα αφιερώνει πάντα στην οικογένειά της και σε αγαπημένους φίλους, κάνοντας όλοι μαζί πράγματα που αγαπούν.

Το πρωί του Σαββάτου 25/1 η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποφάσισε να κάνει μια εκδρομή στα χιόνια με τα τρία παιδιά της και επισκέφθηκαν το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασού.

Στην ίδια παρέα βρέθηκαν και η Μαίρη Παλιαλέξη αλλά και η Ιωάννα Σρόιτερ με την Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου οι οποίες ακολούθησαν με τις οικογένειές τους για σκι στο χιονοδρομικό κέντρο.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε σχετικές φωτογραφίες της παρέας στα social media, ενώ δημοσιεύοντας και ένα στιγμιότυπο από το τελεφερίκ, τη στιγμή που ανέβαινε στην πίστα, φορώντας τα πέδιλα του σκι.

 

 

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164