Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Φαίη Σκορδά για τον κορονοϊό!

Γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και διατηρούν φιλικές σχέσεις. Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Φαίη Σκορδά, που δεν θα μπορούσαν να μην έχουν έρθει σε επαφή, αυτήν τη δύσκολη περίοδο, λόγω κορονοΊού. Με αφορμή μάλιστα, και την περιπέτεια υγείας που είχε η Φαίη, η οποία αν και ασυμπτωματική βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, οι δυο παρουσιάστριες αντάλλαξαν μηνύματα και μίλησαν για τις ανησυχίες τους και τη ζωή στην καραντίνα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day. Με αφορμή, συγκεκριμένα, τα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα την Τρίτη σχετικά με τα συμπτώματα κορωνοϊού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το διάλογο που είχε μέσω μηνυμάτων με τη Φαίη Σκορδά.

«Μίλαγα με κάτι μηνύματα με τη Σκορδά και της έλεγα “είσαι η πιο τυχερή από όλες. Τώρα δεν θα έχεις το άγχος μην κολλήσεις. Τώρα το έχεις περάσει, το πέρασες και εύκολα, ήρεμα και χαλαρά”. Αλίμονο σε εμάς που είμαστε με τις μάσκες και τα γάντια» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την παρουσιάστρια και φίλη της.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι και η Φαίη Σκορδά πέρασε δύσκολα, γιατί παρόλο που δεν ένιωθε άρρωστη είχε μεγάλη αγωνία για τα παιδιά και τους γύρω της, αλλά τώρα, μετά την καραντίνα, φαίνεται να έχει βρει τις ισορροπίες της και να μιλά πιο άνετα στους οικείους της για όλο αυτό που έζησε!

Read More

And More