Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το Happy Day ήρθε στη ζωή μου τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα, νιώθω τυχερή»

Έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία κάνει πρεμιέρα με το Happy Day την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Η παρουσιάστρια, το μεσημέρι της Δευτέρας 28/8 επέστρεψε στο γραφείο της μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές για να κάνει το πρώτο meeting της χρονιάς μαζί με τους συνεργάτες της.

Ενθουσιασμένη και με μεγάλη ανυπομονησία, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα 29/8 προχώρησε σε μια ανάρτηση με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της, τονίζοντας πως νιώθει πολύ τυχερή που για μια ακόμη χρονιά βρίσκεται στο Happy Day.

«Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που κάνω μία δουλειά που αγαπώ. Ακόμα πιο τυχερή που αν και το Happy Day ήρθε στη ζωή μου τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα.. ήρθε για να μείνει. Νιώθω τυχερή γιατί μετά από τόσα χρόνια με τους συνεργάτες μου, μας δένουν δεσμοί αγάπης και σεβασμού και τους αντιλαμβάνομαι ως μία δεύτερη οικογένεια.

Ναι ξέρω ακούγεται κλισέ αλλά η αλήθεια είναι ότι περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω… Φίλοι μου ανυπομονώ για το πρωινό μας καφεδάκι, την ωραία παρέα που έχουμε δημιουργήσει, τις συζητήσεις που κάνουμε και ακούγονται πάντα όλες οι απόψεις, τις εξομολογήσεις που παρουσιάζουμε δείχνοντας ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες κυρίως όμως ανυπομονώ για τη θετική διάθεση με την οποία θέλουμε να προσεγγίζουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Σε μία ομολογουμένως μαύρη καθημερινότητα εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να σας φτιάχνουμε την ημέρα και να φέρνουμε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αυτό είναι το happy day και η ωραία παρέα των τελευταίων 10 ετών που επιστρέφει στο καθημερινό της ραντεβού στις 11 Σεπτεμβρίου» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο instagram.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164