Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βγήκε από το μαιευτήριο! Επιστροφή στο σπίτι με τον γιο της [pics]

Την Παρασκευή το πρωί ήρθε στον κόσμο ο γιος της και γέμισε χαμόγελα χαράς όλη την οικογένεια και τώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε από το μαιευτήριο Μητέρα και επέστρεψε στο σπίτι με το αγγελούδι της. Ο μικρός Ιωάννης Εφραίμ έχει ξετρελάνει ήδη την γνωστή παρουσιάστρια και οικοδέσποινα του Happy Day και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό.

Χαλαρή και χαμογελαστή, η Σταματίνα βγήκε σήμερα από το μαιευτήριο έχοντας στο πλευρό της τον Θέμη της, αλλά και το μαιευτήρα – γυναικολόγο της Ευάγγελο Δεδούλη που την φρόντισε σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γέννας της. Σε επικοινωνία που είχε με το TLIFE η Σταματίνα αποκάλυψε πως είναι πολύ χαρούμενη που όλα πήγαν καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει σπίτι με τον μπέμπη της.

 

Εκεί φυσικά την περιμένουν και τα κορίτσια της: η Νάγια και η Μαιρούλα. Οι μικρές βλέπεις, δεν μπόρεσαν να δουν πολύ τον αδελφό τους στο μαιευτήριο, αλλά σήμερα ξύπνησαν από το πρωί για να πάνε σχολείο και περιμένουν το σχόλασμα για να γυρίσουν σπίτι και να γνωρίσουν τον αδελφό τους.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως μετά από δυο πανέμορφες κορούλες, το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει και τον γιο και η έλευση του βενιαμίν ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Συγκινημένος ο Θέμης Σοφός, λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου τους έγραψε στο Facebook: “Υπάρχουν στιγμές που ο λόγος δεν χωρά στο χρόνο. Καλώς όρισες αγόρι μου, να μας ζήσεις, κάθε βήμα σου με την ευλογία της Παναγίας”.

Ο Θέμης Σοφός μάλιστα, είναι όλη την ώρα στο πλευρό της καλής του, δεν σταματά να υποδέχεται τους συγγενείς και τους φίλους που βρέθηκαν στο μαιευτήριο για να τους συγχαρούν, να κερνά γλυκά και να ανοίγει σαμπάνιες για τον γιο του.

Όσο για το όνομα του μωρού; Αυτό θα είναι Ιωάννης – Εφραίμ! Το Ιωάννης είναι για να τιμήσουν τον πατέρα του Θέμη Σοφού, που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια και το Εφραίμ για να τιμήσουν τον Άγιο στον οποίο πιστεύουν και οι δυο. Όπως είχα αποκαλύψει και η Σταματίνα: “Συνήθως το πρώτο όνομα είναι που μένει. Δηλαδή και εγώ, πρώτα ο Θεός, που θα δώσουμε το Ιωάννης-Εφραίμ, Γιάννη θα το φωνάζω το παιδί. Το Εφραίμ το δίνεις για να τιμήσεις τον Άγιο που πιστεύεις. Να αποτίσεις έναν φόρο τιμής”.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More