Σταμάτης Γονίδης: Φωτογραφίζεται με την σέξι κόρη του!

Με αφορμή την πρεμιέρα του Σταμάτη Γονίδη στο Frangelico παρέα με την Ελένη Χατζίδου και τον Σάκη Αρσενίου, το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής δίνει τον καλύτερο εαυτό του εδώ και χρόνια στις πίστες και όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά έδωσε στο κοινό του αυτό που ζητούσε!

Από την πρεμιέρα του φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αγαπημένα του πρόσωπα και πολύ περισσότερο η κόρη του Στεφανία Γονίδη η οποία ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της και ασχολείται με το τραγούδι. Σταμάτης και Στεφανία δεν βρέθηκαν μαζί στην πίστα όπως έχουν κάνει στο παρελθόν όμως η νεαρή και εντυπωσιακή Στεφανία ήταν φυσικά στα καμαρίνια και πόζαρε με τον πατέρα της για τον φακό του TLIFE!


Ο Σταμάτης Γονίδης μετά την τελική πρόβα που έκανε το σχήμα του Frangelico την Τσικνοπέμπη εμφανίστηκε στην πίστα έτοιμος για όλα!


Στα καμαρίνια τον περίμενε η κόρη του Στεφανία. Η εντυπωσιακή και σέξι νεαρή, που έχει βρεθεί και η ίδια στην πίστα του Frangelico, πόζαρε για το φακό του Πέτρου κοιτώντας με θαυμασμό τον καταξιωμένο πατέρα της.


Τι καλύτερο θα μπορούσε να ζητήσει άλλωστε ο λαϊκός μας τραγουδιστής, αφού όπως λέει και η παροιμία “Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει”!

Read More

And More