Σταμάτης Γονίδης για Ματίνα Παγώνη: «Θέλω σοβαρούς ανθρώπους να μου μιλάνε για την υγεία»

Τη δική του απάντηση στην Ματίνα Παγώνη θέλησε να δώσει μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” ο Σταμάτης Γονίδης. Αφορμή στάθηκαν οι αρχικές δηλώσεις του τραγουδιστή, μέσω των οποίων χαρακτήριζε γραφική την Ματίνα Παγώνη. Η ίδια χθες, μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε πως το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί και πως ο Σταμάτης Γονίδης δε θα έπρεπε να μιλάει γιατί δεν είναι γιατρός.

Θέλοντας λοιπόν ο τραγουδιστής να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους δήλωσε:

«Ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα και να τα βάλω στη θέση τους. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι γιατρός, ούτε επηρέασα κάποιον να κάνει το εμβόλιο ή να μην το κάνει. Εγώ μίλησα και είπα για τον τρόπο, ότι είναι γραφικός ο τρόπος που παρουσιάζει τα θέματα υγείας στον κόσμο και θα πω και κάτι άλλο, ότι φάσκει και αντιφάσκει σε πολλές φάσεις και την έχω δει και σε ένα κανάλι που ενώ μιλάει για πόσους νεκρούς η κυρία γελάει.

Για την κυρία Παγώνη μιλάω. Για την κυρία Παγώνη που είδα την εκπομπή. Δεν είπα ότι είμαι γιατρός, ούτε είπα ότι η κυρία δεν είναι γιατρός. Μίλησα για τον τρόπο, το λέω ξανά. Ο τρόπος που λες κάτι στον κόσμο δείχνει τη μόρφωσή σου, το επίπεδό σου. Εμένα αυτή η γραφικότητα με βρίσκει αντίθετο. Εγώ θέλω σοβαρούς ανθρώπους να μου μιλάνε για την υγεία. Εκείνη είναι που παρασύρει τον κόσμο και τον κάνει να μη θέλει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει κατά τα λεγόμενά της». 

Read More

And More