Σταμάτης Γονίδης: Η κρυφή περιπέτεια υγείας

Με φρικτούς πόνους τραγούδησε για το κοινό της Πάργας ο Σταμάτης Γονίδης. Κανένας όμως δεν πήρε είδηση, σύμφωνα με την Espresso, ότι ο λαϊκός τραγουδιστής αντιμετώπιζει πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος ολοκλήρωσε τη συναυλία του παρόλο που υπέφερε από κολικό νεφρού. Θα μπορούσε να αναβάλει την εμφάνισή του ωστόσο ταξίδεψε από την Αθήνα, με την σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδου, για να μη δυσαρεστήσει τους θαυμαστές του που τον περίμεναν με λαχτάρα στην παραθαλάσσια κωμόπολη.

Η περιπέτεια υγείας ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής. Στην διαδρομή για την Πάργα έιωσε έναν οξύ πόνο. Η σύζυγός του τον μετέφερε σε ιδιωτική κλινική στην περιοχή της Κορίνθου όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. “Πέτρα στο νεφρό προκάλεσε ισχυρό κολικό, μας είπαν οι γιατροί. Του παρείχαν φαρμακευτική αγωγή για να ηρεμήσουν την ενόχληση και του συνέστησαν ξεκούραση και ηρεμία”, αποκάλυψε στην εφημερίδα η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη.

Εκείνος ωστόσο παρέβλεψε τις οδηγίες των γιατρών και έκανε την εμφάνισή του! Αναγκάστηκε να αναβάλει το live της Χαλκιδικής που ήταν την επόμενη ημέρα. “Επιστρέψαμε στην Αθήνα αμέσως μετά το τέλος του live, οδηγώντας όλη τη νύχτα. Νιώθαμε μεγαλύτερη σιγουριά να είμαστε εδώ. Δυο 24ωρα μετά, οι πόνοι έχουν ένταση αλλά όχι διάρκεια”, λέει η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Read More

And More