Σταμάτης Γονίδης: Η σύζυγος του, Κατερίνα, για την εγκυμοσύνη της – Είναι θαύμα της Παναγίας αυτό που ζω

“Είναι θαύμα της Παναγίας αυτό που συμβαίνει”.Με αυτά τα λόγια η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη , Κατερίνα αναφέρεται στην εγκυμοσύνη της και περιγράφει τη χαρά με τη γλυκιά λαχτάρα της προσμονής του μωρού. Η Κατερίνα Γονίδη μίλησε στην εφημερίδα “On Time”και στη Σάσα Σταμάτη για το πιο ευτυχές γεγονός της ζωής της, καθώς για πρώτη φορά θα γίνει μητέρα.

Διανύει τον 7ο μήνα της κύησης και το μωρό είναι κοριτσάκι. Μιλώντας στη γνωστή δημοσιογράφο περιέγραψε την ευτυχία της και τον ενθουσιασμό της για το ευχάριστο γεγονός. Η Κατερίνα Γονίδη είπε: “Είναι ευλογία. Μακάρι όλες οι γυναίκες να το βιώσουν από καρδιάς. Για μένα είναι θαύμα!”


Την περίοδο της καραντίνας όπως αναφέρει η μέλλουσα μανούλα έγινε η σύλληψη και αναφερόμενη σε αυτό το γεγονός τόνισε: “Θέλω να σου πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι θαύμα της Παναγίας, όταν την είδαμε στον υπέρηχο , ο Σταμάτης ήταν ευτυχισμένος!”
Ιδιαίτερος ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο αγαπητός καλλιτέχνης έμαθε ότι θα γίνει πατέρας για 3η φορά! “Μία μέρα που γύρισε απο το φούρνο, βλέπει το τεστ που του είχα αφήσει στο τραπέζι.Μόλις μπήκε του είπα “καλά πώς βρέθηκε εδώ”. Και μου λέει ”είσαι έγκυος;”και αρχίσαμε να γελάμε αγκαλιασμένοι από ευτυχία!”


Η όμορφη Κατερίνα ανέφερε πως έχει μια καλή εγκυμοσύνη που κυλά ομαλά, μέχρι στιγμής έχει πάρει 12 κιλά και σύμφωνα με τα όσα της έχει πει ο γιατρός , ο τοκετός αναμένεται να γίνει στις αρχές του Νοέμβρη.
Ο Σταμάτης Γονίδης γνώρισε την Κατερίνα το 2003 και μετά από ένα χρόνο έκαναν σχέση. Το 2015 παντρεύτηκαν στην Κύθνο στην γενέτειρα του τραγουδιστή όπου τους πάντρεψε ο πνευματικός τους γέροντας, Στέφανος. Η Κατερίνα Κουργιουξίδου είναι η γυναίκα της ζωής μου είχε δηλώσει σε συνεντεύξη του ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Σήμερα στα 63 του χρόνια ήδη είναι παππούς και περιμένει με χαρά να κρατήσει στην αγκαλιά του το τρίτο του παιδί , το “στερνοπούλι”όπως έχει,πει σε επικοινωνία που είχε με την Ναταλία Γερμανία.

Read More

And More