Σταμάτης Γονίδης: Οι γυναίκες της ζωής του και η λαχτάρα για το “στερνοπούλι” του (pics)

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι ένας από τους τραγουδιστές, ο οποίος,  έχει χαράξει τη δική του, μεγάλη και ξεχωριστή, πορεία στο λαϊκό τραγούδι, με τους αναρίθμητους θαυμαστές του, να τον έχουν αποθεώσει για τις εμφανίσεις του , στα νυχτερινά κέντρα.

Ο αγαπητός καλλιτέχνης, διανύοντας την έκτη δεκαετία της ζωής του, στα 63 του χρόνια , νιώθοντας την πληρότητα, ως παππούς και πατέρας βιώνει με την σύζυγό του, Κατερίνα, όμορφες και τρυφερές στιγμές περιμένοντας να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ,το μωράκι τους ,ένα κοριτσάκι που θα δώσει ένα νέο, νόημα στην οικογενειακή τους ευτυχία!

Μιλώντας για το χαρμόσυνο γεγονός ο Σταμάτης Γονίδης είπε: “Το παιδί που περιμένουμε είναι ένα μεγάλο δώρο , ήταν έκπληξη , γιατί το ήθελε παρά πολύ η Κατερίνα και το περιμέναμε καιρό. 

Με τη σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδη ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι μαζί 13 χρόνια, παντρεύτηκαν το 2015 και όλο αυτό το διάστημα που εκείνη κυοφορεί το παιδί τους, το ζευγάρι και μέχρι τη γέννηση του μωρού, θα βρίσκεται στην γενέτειρα, του λαϊκού μας ερμηνευτή , την Κύθνο.

Στο παρελθόν , ο Σταμάτης Γονίδης , μιλώντας για την καλλιτεχνική του πορεία, είχε μοιραστεί με το κοινό και είχε αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από τον άλμπουμ της ζωής του! “Οι γυναίκες πάντα έπαιζαν τον πρώτο ρόλο στη ζωή μου” είχε πει στο περιοδικό People. Σε ηλικία 27 ετών παντρεύεται τη Βαρβάρα Περπινιάδη και δύο χρόνια, μετά αποκτά το πρώτο του παιδί, την Ασημίνα. Στην πορεία ακολουθεί ο χωρισμός του ζευγαριού.

Επτά χρόνια, αργότερα, γεννήθηκε η δεύτερη κόρη του Σταμάτη Γονίδη, η Στεφανία, η οποία ήταν καρπός της σχέσης και του γάμου του τραγουδιστή με την επίσης, συνάδελφό του, Άντζελα Βάγια. Ο γάμος αυτός τελείωσε μερικά χρόνια, αργότερα.


Μιλώντας για τις κόρες του στην ίδια συνέντευξη  είχε δηλώσει:  
«Η μικρή μου κόρη είναι το αλάνι και η μεγάλη το λιμάνι, με την έννοια πως είναι πιο ήσυχη. Και οι δυο έχουν πάρει στοιχεία από μένα. Όσο μεγαλώνουν οι κόρες μου, γίνονται καλύτεροι άνθρωποι. Και αυτό είναι κάτι που με ανακουφίζει και μου δίνει χαρά. Τώρα πια, που μεγάλωσαν, έχουν την επιλογή να με βλέπουν ή όχι. Κι εγώ τις θέλω στη ζωή μου ακόμα πιο πολύ. Απλά, δεν επεμβαίνω στις ζωές τους. Ποτέ δεν ήμουν αυστηρός πατέρας. Μόνο μια φορά είχα θυμώσει με τη μικρή μου κόρη, επειδή την είχα δει να έχει μεθύσει, αλλά το μετάνιωσα”

Η Ασημίνα η μεγάλη του, κόρη έχει σπουδάσει Κοινωνική Θεολογία στο Πανεπιστημίο Αθηνών αλλά εδώ και χρόνια είναι υπεύθυνη, σε μεγάλο κατάστημα per shop. Η Στεφανία, την οποία,  είδαμε  να την συνοδεύει στο γάμο της ο αγαπητός τραγουδιστής , πριν μερικά χρόνια, ακολούθησε τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα της και είναι τραγουδίστρια.

Μιλώντας  στην ίδια συνέντευξη, για την τωρινή του,σύζυγό είχε πει: «Η σχέση μου με την Κατερίνα είναι χρονικά η μεγαλύτερη αλλά και η καλύτερη. Η πιο υγιής» εξομολογείται.

Για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, για τρίτη φορά, είχε πει, τότε:  «Δεν το επιδιώκω. Αν γίνει, θα το κάνω για την Κατερίνα. Δεν θέλω, όμως, να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο και θα σου πω το γιατί: Γυναίκες που υπήρξαν στη ζωή μου έχουν κάνει εκτρώσεις και το θεωρώ πολύ εγωιστικό μετά από τόσα παιδιά που ρίξαμε να γίνει με διαφορετικό τρόπο.

Μετάνιωσα για αυτές τις εκτρώσεις, αλλά φοβόμουν πως θα με εκμεταλλευτούν μέσω του παιδιού. Γι’ αυτό και αν ξαναγίνω πατέρας, θέλω να γίνει χωρίς εξωσωματική», είχε πει ο Σταμάτης Γονίδης στο People.

Σήμερα το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει με λαχτάρα την γέννηση του μωρού, το κοριτσάκι τους, το στερνοπούλι του, όπως λέει,  χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Read More

And More