Σταμάτης Γονίδης: “Βλέπω την κόρη μου στον υπέρηχο και μου μοιάζει”! (βίντεο)

Έκπληξη προκάλεσε πριν λίγο καιρό η είδηση πως ο Σταμάτης Γονίδης θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά στα 63 του χρόνια. 

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του Κατερίνα Κουργιουξίδου που είναι μαζί τα τελευταία 18 χρόνια είχαν καταφέρει όλο αυτό το διάστημα να κρατήσουν το ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον δεν κρύβουν τη χαρά τους και μιλούν ανοιχτά για το κοριτσάκι τους που πρόκειται να έρθει στη ζωή στις αρχές του Νοέμβρη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε το πρωί της Πεμπτής στο Πρωινό κάνοντας αρχικά λόγω για την κρίση που περνά ο κλάδος των μουσικών λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

“Στο τέλος θα ξεχάσουμε να τραγουδάμε. Ειδικά ο δικός μας κλάδος πλήττεται ανηλεώς. Η μία πλευρά είναι τα πνευματικά δικαιώματα τα οποία έχουμε πέντε χρόνια να τα πάρουμε και τώρα δε δουλεύουμε. Δε μιλώ μόνο για εμένα, υπάρχουν άλλοι που ζούνε από αυτό. Δε ζητάμε πολλά πράγματα, μία παράταση ώρας μέχρι τις δυο. Για τον κόσμο να διασκεδάσει, να ξεσκάσει» δήλωσε ο Σταμάτης Γονιδης.

Στη συνέχεια ωστόσο δε θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τη σύζυγό του αλλά και το παιδάκι τους που ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

 «Με την Κατερίνα είμαστε μαζί 18 χρόνια αλλά παντρεμένοι θρησκευτικά 6-7 χρόνια και το ωραιότερο δώρο που της έκανα, είναι ένα κοριτσάκι που έρχεται. Είμαι σε μια ηλικία που νιώθω παράξενα γιατί έχω εγγόνια και κάνω παιδί. Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου έτσι, ότι θα έχω εγγόνια, ότι θα ζήσω να απολαύσω τις χαρές της ζωής. Νομίζω ότι ποτέ δεν υπήρξα πιο ώριμος για να μεγαλώσω ένα παιδί…. Βλέπω την κόρη μου στον υπέρηχο και νομίζω ότι μου μοιάζει. Της τραγουδάω και της αρέσει».

Θυμίζουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει ακόμη δυο κόρες την Στεφανία και την Ασημίνα.

 

Read More

And More