Σταμάτης Κραουνάκης: «Πέθανα με τα μούτρα του Νίκου Συρίγου» – Η νέα ανάρτηση για τον Γιώργο Νταλάρα

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά το ξέσπασμα που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν, μετά τις δηλώσεις που συζητήθηκαν.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, ήταν από τους πρώτους ο οποίος στήριξε την στάση του ερμηνευτή, κάνοντας ανάρτηση στα social media. Η ανάρτησή του προβλήθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, με τον ίδιο να επανέρχεται με νέα ανάρτηση για τον Γιώργο Νταλάρα κάνοντας αναφορά στον δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο του Mega…

Δες το σχετικό βίντεο:

Η νέα ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη:

«Απογευματινή ανάρτηση. Με το Γιώργο Νταλάρα έχουμε άριστες σχέσεις ακόμα πιο άριστες με την λατρευτή μου Άννα την γυναίκα του.

Το χθεσινό μου σχόλιο που έδωσε τόση τροφή στην τηλεοπτική φτώχεια και που προκάλεσε τηλεφωνήματα από τα πρωινάδικα τα οποία ευγενώς απέκρουσα! Γιατί τα παιδάκια που τηλεφωνούν δε φταίνε σε τίποτα…το χθεσινό μου σχόλιο είχε πολύ χιούμορ …πράγμα που παράκαμψαν απαξάπαντες…το επίθετο “αιχμηρή” που κοτσάρανε ακόμα και οι αριστερούμπες είναι κουτό και αβάσιμο.

Πέθανα με τα μούτρα του Συρίγου την ώρα που δείχνανε την ανάρτηση στη Σίσσυ. ιουυυυυυ. Ok, ζούμε τον κανιβαλισμό…ok, δεν θα τρελαθούμε…αλλά λίγο ανάσα βρε κουτά!

Εδώ η φωτογραφία, η δέουσα απο Παρουσίαση των τραγουδιών του αγαπημένου μας Νίκου Πλατύραχου. φιλάκια. Γιώργο σ αγαπάμε», έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Δες επίσης:  Νίκος Συρίγος για τις αντιδράσεις μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα: «Με ντροπιάζει, δε συμφωνώ με τα “πεσίματα” στην εκπομπή»

Read More

And More