Στάμπαρέ Το, Κέρδισέ Το: Το νέο παιχνίδι της Lidl Ελλάς είναι εδώ και μοιράζει πάνω από 50 μοναδικά δώρα

Μου αρέσει να παίρνω μέρος σε παιχνίδια και να κερδίζω. Ακόμα και αν το παιχνίδι είναι ένας απλός διαγωνισμός, γιατί και σε αυτήν την περίπτωση παίζεις για να πάρεις ένα δώρο που γυάλισε στο μάτι σου και έκανε την καρδιά σου να θέλει να το αποκτήσει. Άσε που το καλοκαίρι έχει και αυτόν τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα ούτως ή άλλως. Ε, λοιπόν, φέτος λέω να παίξω με τη Lidl Ελλάς και να κερδίσω ένα από τα φανταστικά δώρα της, όσο κάνω τα ψώνια μου και λίγο πριν τις διακοπές. Τι καλύτερο;

Τα δώρα που θα σε δελεάσουν
Τα πράγματα είναι απλά και τα δώρα πλούσια. Και απαραίτητα. Για τις καλοκαιρινές σου βουτιές, τις βόλτες στα πάρκα, το μπάρμπεκιου στη βεράντα ή το εξοχικό, το ηλεκτρονικό σου σερφάρισμα όπου και να βρίσκεσαι και… φυσικά για τις εξορμήσεις σου. Αν δεν έχεις βρει ήδη μερικά από τα έπαθλα, μην αγχώνεσαι. Στα έχω συγκεντρώσει όλα! Ξεκινάμε από 10 φουσκωτές σανίδες θαλάσσης SUP Mistral, 10 ηλεκτρικά πατίνια Go Green, 10 σκούπες ρομπότ Silvercrest, 10 ψησταριές υγραερίου Tepro, συνεχίζουμε με 3 smartphones Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB και δυνατότητα 5G σύνδεσης, 3 iPad Pro 2nd Gen 256GB 4G 11″, 3 laptops Dell Inspiron 14 5406 2in1 και ολοκληρώνουμε με το κερασάκι στην τούρτα που δεν είναι άλλο από ένα αυτοκίνητο – ναι, καλά διάβασες- Mini One Countryman Spice για τις αποδράσεις σου.

Πώς θα πάρεις μέρος
Ναι, θέλεις να κερδίσεις όσο περισσότερα δώρα μπορείς –το ίδιο και εγώ– ή, έστω, να κάνεις την προσπάθειά σου. Για να το καταφέρεις, πρέπει πρώτα να κατεβάσεις (App Store / Google Play) στο κινητό σου και να κάνεις εγγραφή στο βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus. To έχεις; Κάθε φορά που κάνεις τα ψώνια σου, σκανάρεις την ψηφιακή σου κάρτα στο ταμείο και, με αγορές από 5€ και άνω (Εξαιρούνται συγκεκριμένα προϊόντα, βάσει νομοθεσίας. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις), λαμβάνεις 1 στάμπα εντός της εφαρμογής. Με κάθε 5 στάμπες συγκεντρώνεις 1 συμμετοχή στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσεις, τόσες περισσότερες και οι πιθανότητες να κερδίσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, κάθε φορά που απολαμβάνεις την αγοραστική σου εμπειρία στα καταστήματα Lidl, να μπεις στο Lidl Plus και να στείλεις τη συμμετοχή σου όποια στιγμή θες μέχρι τις και τις 25 Ιουλίου. Παιχνιδάκι, ε;

 

Και τα Plus… δεν σταματούν εκεί!
Και αν δεν είσαι και τόσο τυχερή, δεν έγινε και κάτι! Όσο έχεις την εφαρμογή Lidl Plus στο κινητό σου, όλο και κάτι θα κερδίσεις. Και αυτό γιατί, ανεξαρτήτως ποσού αγοράς, σε ανταμείβει με κουπόνια και ελκυστικές εκπτώσεις σε προϊόντα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Παράλληλα, το “Ξύνεις Κερδίζεις” σε περιμένει να κάνεις αυτό ακριβώς που υπόσχεται το όνομά του, για να αποκτήσεις ακόμα μεγαλύτερα οφέλη. Και αυτά είναι μόνο η αρχή! Η εφαρμογή ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες, καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες. 

Η ενημέρωση… δύναμή σου
Και για να μην μπερδευτείς με το ωράριο που, λόγω της πανδημίας, άλλαξε πολλές φορές, στην εφαρμογή θα βρεις το ακριβές ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεις τις ώρες και τις μέρες που το σούπερ μάρκετ δεν έχει τόση κίνηση και κόσμο, προκειμένου να γλιτώσεις τόσο τον συνωστισμό όσο και την εξαντλητική αναμονή.

Κατέβασε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store / Google Play, κάνε εύκολα την εγγραφή σου και δώσε αέρα ανανέωσης στην εμπειρία του σούπερ μάρκετ. Ready To Play?