Star Academy: Δες απόψε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό σπίτι και την “ακαδημία” που θα φιλοξενηθούν οι παίκτες και πάρε το παιχνίδι στα χέρια σου!

Μία ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα, μία ανάσα πριν από την στιγμή που θα ανοίξει επιτέλους η αυλαία του πολυαναμενόμενου σόου “Star Academy”, απόψε το βράδυ το Epsilon αποφάσισε να μας δώσει μία γεύση απ ΄όλα όσα πρόκειται να διαδραματιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα στους δέκτες μας.

Μόλις ένα 24ωρο πριν η “μουσική ακαδημία” του καναλιού των Μελισσίων ανοίξει τις πόρτες της (αύριο το βράδυ στις 8.00), όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο εντυπωσιακό σπίτι, αλλά και στην “ακαδημία”, όπου και θα φιλοξενηθούν οι παίκτες, όσο καιρό διαρκέσει το παιχνίδι.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Θέμης Μάλλης έρχονται απόψε στους δέκτες μας αποφασισμένοι να μας… μαρτυρήσουν τα πάντα, μέσα από την έκτακτη εκομπή “STAR ACADEMY OF GREECE KICK-OFF” (9.00)

Λίγες ώρες πριν την λαμπερή πρεμιέρα αυτής της άκρως φιλόδοξης παραγωγής, το τηλεοπτικό κοινό παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Όσο για το πως ακριβώς θα γίνει αυτό;
Η Κατερίνα και ο Θέμης θα μας παρουσιάσουν 3 υποψήφιους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας οι οποίοι θα παλέψουν «μελωδικά» τραγουδώντας κατά την διάρκεια του Kick-off live και θα δώσουν την ευκαιρία στους τηλεθεατές να επιλέξουν τον 1ο σπουδαστή του Star Academy of Greece. Επίσης, όπως ήδη σου είπα, οι δύο παρουσιαστές θα ξεναγήσουν τους τηλεθεατές για πρώτη φορά στο σπίτι που θα φιλοξενήσει για τους επόμενους 4 μήνες, τα μελλοντικά αστέρια της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.
Όλες οι λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του Star Academy και όλα όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες μέχρι την ανάδειξη του μεγάλου νικητή θα είναι ένα μέρος όλων όσων θα δούμε στο Star Academy of Greece Kick-off live. Το ταξίδι μόλις ξεκινάει…

Αν αγαπάς δε, την… λάμψη, το σόου και την μουσική, μην χάσεις αύριο το βράδυ (Παρασκευή 8.00 μ.μ.) την πολυσυζητημένη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.Τα βλέμmατα όλα στραμμένα στο Epsilon!

Read More

And More