Σταρ που τραυματίστηκαν την ώρα της δουλειάς!

Το να είσαι star μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνο για την υγεία σου. Το TLIFE συγκέντρωσε για σένα τους celebrities που έχουν ξεχωρίσει όχι τόσο για τις δουλειές τους, όσο για τις τούμπες τους.

Κaty Perry

H τραγουδίστρια έφαγε μία κοσμοΐστορική τούμπα πριν κάτι μέρες, όταν χόρευε στο πάρτι των MuchMusic Awards στον Καναδά. Η τούμπα αυτή την οδήγησε στο νοσοκομείο όπου έκανε 17 ράμματα στο πόδι της. Επειδή όμως είναι σωστή επαγγελματίας, δεν ματαίωσε τις συναυλίες της και πολύ απλά εμφανίζεται με τις γάζες!

Susan Sarandon

Toν Απρίλιο, η ηθοποιός εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη για τη πρεμιέρα της ταινίας ”Υou Don’t Know Jack” με πατερίτσες και δεμένο αστράγαλο. ”Ήμουν στη σεισμόπληκτη Αΐτή για φιλανθρωπικό σκοπό κι επειδή έβρεχε γλίστρησα και χτύπησα. Δυστυχώς ο λόγος που τραυματίστηκα είναι βαρετός. Ούτε χόρευα ούτε έπαιζα ποδόσφαιρο”, δήλωσε η Suzan στους δημοσιογράφους.

Cate Blanchett

Tον Σεπτέμβριο του 2009 η ηθοποιός τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια μιας σκηνής στην οποία καυγάδιζε με έναν άλλο ηθοποιό. Όσοι βρίσκονταν στο κοινό είπαν πως συνέχισε να παίζει παρόλο που είχε γεμίσει αίματα στο κεφάλι και στο λαιμό. Η παράσταση ματαιώθηκε αλλά το επόμενο βράδυ επέστρεψε, πιστή στο καθήκον της.

Shia La Beouf

O 22χρονος ηθοποιός των ”Transformers”, ο οποίος το 2008 χτύπησε το χέρι του έπειτα από ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο μιας και οδηγούσε μεθυσμένος. ”Αυτό το ατύχημα το χρειαζόμουν πραγματικά. Ο τραυματισμός στο χέρι μου είναι σαν ένα tatoo που ΄γράφει λάθος”, είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Playboy.

Justin Bieber

Τον Νοέμβριο του 2009 ο Justin γλίστρησε πάνω στη σκηνή και αφού ολοκλήρωσε το τραγούδι του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα κάπου πάτησε έχασε την ισορροπία του και του έφυγε ο αστράγαλος! Δεν πτοήθηκε όμως. Συνέχισε τις εμφανίσεις του όπως τον βλέπεις στη φωτογραφία.

Beyonce

Τι το ήθελε τόσο μακρύ φόρεμα; Η τραγουδίστρια όπως λίκνιζε τους πληθωρικούς της γλουτούς πάτησε με το δωδεκάποντο το φουστάνι της και έφαγε μια φανατασμαγορική τούμπα. Παρακάλεσε μάλιστα τους θαυμαστές της να μην δημοσιεύσουν αυτή την άτυχη στιγμή στο Youtube. Όπως φαίνεται όμως κανείς δεν την άκουσε.

Read More

And More