Στάθης Αγγελόπουλος: Αναβολή της δίκης για ενδοοικογενειακή βία – Πρόστιμο 400 ευρώ σε πρώην σύζυγο και γιο

Η δίκη του Στάθη Αγγελόπουλου για ενδοοικογενειακή βία, μετά το «θερμό» επεισόδιο με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Κουτσαντώνη αναβλήθηκε για τις 16 Σεπτεμβρίου 2025.

Ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, Γιώργος Μακρής έθεσε στο δικαστήριο αίτημα αναβολής λόγω απουσίας της πρώην συζύγου του, εξαιτίας μετατραυματικού στρες. 

«Η γυναίκα απουσιάζει διότι βρίσκεται στον Ευαγγελισμό όπου την παρέπεμψε μια σύμβουλος ψυχικής υγείας. Έχει μετατραυματικό στρες από την ημέρα που ο εισαγγελέας ζήτησε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να καταθέσει ο γιος» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

«Εμείς έχουμε φέρει την ένορκη βεβαίωση του γιου του Στάθη Αγγελόπουλο. Σκεφτείτε τη διαπόμπευση του Στάθη Αγγελόπουλου. Μην δεχτείτε την αναβολή. Είμαστε έτοιμοι να γίνει η δίκη. Ας χορηγηθεί και στον συνάδελφο μια εξουσιοδότηση από την εντολέα του και ας δικάσουμε κανονικά. Έχω μια σειρά από συνεντεύξεις που έδωσε η φερόμενη ως θύμα τις τελευταίες ημέρες και φαίνεται να είναι μια χαρά» είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Στάθη Αγγελόπουλου, κ. Βασίλης Νουλέζας. 

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέφερε: «Αναβολή για να προσέλθουν οι απόντες μάρτυρες, η φερόμενη ως θύμα και ο γιος της τους οποίους το δικαστήριο τιμωρεί με πρόστιμο 200 ευρώ και 200 έξοδα δικαστηρίου για την σημερινή τους απουσία». 

Ο γιος του Στάθη Αγγελόπουλου βρίσκεται στη Ρόδο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Τι δήλωσε ο Στάθης Αγγελόπουλος και ο δικηγόρος του μετά την αναβολή της δίκης

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164