Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση της 30χρονης καταγγέλλουσας για την ανατροπή της δίκης σε κακούργημα

Σε νέα δίκη, αυτή τη φορά για κακούργημα, πρόκειται να οδηγηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης 16/2. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα θα καθίσει στο εδώλιο με το δεδομένο ότι μπορεί να καταδικαστεί πλέον και για κακούργημα με ποινή μέχρι 10 χρόνια.

Όπως ήταν επόμενο, η 30χρονη πρώην σύντροφός του που ήταν η πρώτη που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τη διαρροή των προσωπικών στιγμών τους χωρίς τη συγκατάθεσή της, δηλώνει ικανοποιημένη.

«Είναι ικανοποιημένη με αυτή την εξέλιξη πάρα πολύ. Αποτελεί μια ανατροπή νομική που μας ικανοποιεί και ανταποκρίνεται στην αλήθεια και στη βασιμότητα όσων έχουμε ισχυριστεί» δήλωσε η δικηγόρος της 30χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

«Εφόσον ασκήθηκε έφεση από τον Εισαγγελέα υπέρ του νόμου, η υπόθεση θα δικαστεί από το τριμελές εφετείο πλημμελημάτων, όπου θα ξανακριθεί το θέμα, αν η πράξη πρέπει να παραπεμφθεί ως κακούργημα ενώπιον το τριμελούς εφετείου κακουργημάτων.

Προφανώς, ο Εισαγγελέας που άσκησε την έφεση διαφώνησε με την κρίση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που έκρινε αρχικώς την υπόθεση. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστη για εμάς είδηση ωστόσο μπορούμε να κατανοήσουμε ότι γίνεται στο γενικότερο πλαίσιο που δημιούργησε η πρόσφατη μεταστροφή της νομολογίας» ήταν η δήλωση του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η 30χρονη πρώην σύντροφος του παρουσιαστή αναμένεται να απευθυνθεί και στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση λόγω ηθικής και ανεπανόρθωτης βλάβης. 

Read More

And More