Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ολοκληρώθηκε η απολογία του – Ελεύθερος υπό όρους ο παρουσιαστής

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το πρωί της Τρίτης – για δεύτερη φορά – ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφός του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης με όρους.

Για την τρίτη υπόθεση, σύμφωνα με το GRTimes, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φυγαδεύτηκε και έφυγε τρέχοντας χωρίς να πει τίποτα σε κάμερες και δημοσιογράφους.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Γιώργος Δακουράς ανέφερε ότι σκοπός της υπεράσπισης είναι να συνενωθούν οι δύο κακουργηματικές δικογραφίες.

«Χρέος της υπεράσπισης είναι να αναδειχτούν οι πραγματικές διαστάσεις των πράξεων. Η σημερινή αντιμετώπιση του κατηγορούμενου ήταν στις διαστάσεις που έπρεπε και προφανώς κρίθηκε ότι δεν ήταν ύποπτος φυγής και ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, καθώς σε 40 μέρες δικάζεται για παρόμοια περίπτωση σε βαθμός πλημμελήματος» σημείωσε.

 

Τη Δευτέρα ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» είχε κριθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη δεύτερη μήνυση, ωστόσο παρέμεινε στα κρατητήρια μέχρι τη σημερινή απολογία του.

Πηγή: Newsit

Read More

And More