Στάθης Σταμουλακάτος: «Η γλώσσα κάποιων είχε φτάσει στα πατώματα για Λιγνάδη και Φιλιππίδη, ξαφνικά τους εγκατέλειψαν όλοι»

Ο Στάθης Σταμουλακάτος που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Σκοτεινή θάλασσα» μίλησε στην εκπομπή  «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη  για την πατρική απουσία, τη δουλειά του ως κούριερ, τις ταινίες του Οικονομίδη αλλά και τους φίλους που εγκαταλείπουν όσους μπαίνουν στη φυλακή.

«Γεννήθηκα στην Αθήνα, υπήρξα ανήσυχο παιδί μέχρι που μπήκα στα 25, έχω έναν ετεροθαλή αδελφό από το δεύτερο γάμο του πατέρα μου. Μέχρι και πριν από δυο χρονιά δούλευα ως κούριερ, ήταν πολύ επικίνδυνο επάγγελμα. Στη δουλειά του κούριερ έχασα τρεις φίλους μου σε αυτοκινητιστικά, έχω τρακάρει δυο φορές, δεν μας έβλεπαν, ήμασταν αόρατοι», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σταμουλακάτος.

«Είχα φτωχικά παιδικά χρόνια, αλλά όχι στερημένα. Οι γονείς μου χώρισαν στα πέντε μου, έμεινα με τη μητέρα μου, τον πατέρα μου τον ξαναείδα στην κηδεία του. Δεν κράτησα ποτέ κακία στον πατέρα μου, ούτε η μητέρα μου είπε ποτέ κακό λόγο γι’ αυτόν. Οι γονείς μου ήταν πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, δεν τα βρήκαν μεταξύ τους, συγκρούστηκαν, αλλά τον πατέρα μου δεν τον μίσησα ποτέ. Στη ζωή μου δεν είμαι σκληρός όπως στις ταινίες, μπορώ να πω ότι είμαι «μπέμπης», θα έλεγα ότι είμαι αδιάφορος», πρόσθεσε.

Για την απόφαση της γυναίκας του να μην τον βλέπει στο θέατρο, ο Στάθης Σταμουλακάτος, δήλωσε πως, «δεν μου αρέσει να μιλάω και αυτό είναι το μόνιμο παράπονο της γυναίκας μου, με την οποία είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια.  Η γυναίκα μου ντρέπεται να με δει στο θέατρο, δεν μπορεί να συνηθίσει αυτό που βλέπει στο σπίτι με αυτό που είμαι επάνω στη σκηνή».

Για τους ρόλους του αλλά και τις συνήθειές του όταν επιστρέφει από ένα γύρισμα τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Στη ζωή μου λέω μπόλικα «γαλλικά», στους σκληρούς ρόλους μου βγάζω αυτό που δεν μπορεί να βγάλει ένας κανονικός άνθρωπος, τον κακό μας εαυτό, είναι εκτόνωση. Όταν επιστρέφω σπίτι από το γύρισμα, βλέπω τηλεμάρκετινγκ, απολαμβάνω το ζήλο των ανθρώπων που πουλάνε σκουπίδια με αυτόν τον ζήλο. Ο Οικονομίδης με είδε το 2005 στο θέατρο «Επί Κολωνώ», ανταλλάξαμε τηλέφωνο και από τότε έγινε ο μεγάλος αδελφός που δεν είχα ποτέ», τόνισε.

Για το «ναι» του και τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα», ο Στάθης Σταμουλακάτος υπογράμμισε: «είπα ναι στην τηλεόραση και στη «Σκοτεινή Θάλασσα» εξαιτίας του σκηνοθέτη Γρήγορη Καραντινάκη. Ο «Σάκης» είναι απατημένος σύζυγος, ο «Ζήσης» που πήγε με τη γυναίκα του θα παραμείνει ζωντανός, αλλά θα τιμωρηθεί. Ο Καραντινάκης έχει γυρίσει τρεις διαφορετικές βερσιόν για το τέλος της «Σκοτεινής Θάλασσας», για να μην ξέρει κανένας το τέλος της σειράς», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την φιλία.

«Ένα υποθετικό σενάριο για τη φιλία: εάν ο φίλος μου έκανε κάτι πολύ κακό και έμπαινε φυλακή, θα πήγαινα να τον δω. Ξαφνικά όσοι μπαίνουν φυλακή χάνονται, δηλαδή ποιοί ήταν αυτοί οι φίλοι σου, που δεν έρχονται τώρα να σε δούνε; Εγώ θα πήγαινα στη φυλακή, ό,τι και να είχε κάνει, είναι δική μου δουλειά αν του έριχνα δυο χαστούκια και του έλεγα «τί έκανες;», επεσήμανε σχετικά.,

Ο Στάθης Σταμουλακάτος αναφέρθηκε και στους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν είμαι φίλος με τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, αλλά όταν αυτοί οι δυο άνθρωποι ήταν ψηλά, όλοι ήθελαν να συνεργαστούν μαζί τους. Η γλώσσα κάποιων είχε φτάσει στα πατώματα για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη και ξαφνικά τους εγκατέλειψαν όλοι», σχολίασε.

Read More

And More