Στάθης Σχίζας: Η ανάρτηση για τον Νίκο Μπάρτζη πριν τον ημιτελικό του Survivor All Star – «Κανείς δεν είναι τέλειος»

Με ανάρτησή του στα social media ο Στάθης Σχίζας στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος μαζί με τον Μάριο Πρίαμο διεκδικούν μια θέση για τον τελικό του Survivor All Star.

Απόψε σε ζωντανή μετάδοση από το Γαλάτσι, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Μάριος Πρίαμος και ο Νίκος Μπάρτζης θα έρθουν πιο κοντά στη νίκη, ενώ στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του τρίτου φιναλίστ που «κλειδώνει» στον τελικό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σάκης και η Μαριαλένα πέρασαν απευθείας στον τελικό, μέσα από τις επιδόσεις στα τελευταία αγωνίσματα, ενώ Νίκος και Μάριος βρίσκονται πλέον στη διάθεση του κοινού, καθώς οι τηλεθεατές θα καθορίσουν τον τρίτο φιναλίστ με την ψήφο τους.

«Και τώρα έφτασε η ώρα. Δεν είναι τέλειος, κανένας δεν είναι τέλειος, αλλά είναι αληθινός. Αυτός είναι και μας αρέσει γιατί είναι αληθινός. Γι’ αυτό είναι φίλος μου. Πάμε να στηρίξουμε έναν αληθινό χαρακτήρα, έναν αληθινό άνθρωπο, με τα καλά και τα κακά του, αλλά αληθινά πάντα», έγραψε ο Στάθης Σχίζας υποστηρίζοντας τον Νίκο Μπάρτζη.

Read More

And More