Σταύρος Νιάρχος – Jessica Hart: Ερωτευμένοι στη Μύκονο!

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο, βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες ο Σταύρος Νιάρχος και η σύντροφός του Jessica Hart για τον γάμο της Ana Beatriz Barros και του Αιγύπτιου μεγιστάνα Karim El Chiaty. Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από τέσσερα χρόνια, έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση που υπήρξε για λίγο στην σχέση του.

Ο Σταύρος Νιάρχος προκειμένου να την προστατέψει όσο μπορεί, έχει ζητήσει από το διάσημο μοντέλο να μην δημοσιοποιεί ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή. Σε παλιότερη συνέντευξή της δεν παρέλειψε όμως να τονίσει ότι ακόμα και αν εκείνος δεν είχε πρόβλημα με αυτό, ούτε η ίδια θα δημοσιοποιούσε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Στην Μύκονο, τον ανέφερε σε μια από τις σπάνιες φορές στα social media, στην παρακάτω όμορφη φωτογραφία που βλέπεις. Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε και καθώς πήγαιναν στο white party του νεόνυμφου ζευγαριού.

Helloooo summer #greece photo cred: @theoniarchos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jessica Hart (@1jessicahart) στις

#mykarana #themorningafter #insanewedding #sunrise I danced the night (and half the morning) away in my amazing @maisonvalentino gown

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jessica Hart (@1jessicahart) στις


Δες τις φωτογραφίες από το white party του γάμου της Ana Beatriz Baroz

Read More

And More