Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Όλα όσα θα γίνουν στο γαμήλιο πάρτυ!

Αυτός ήταν σίγουρα ο γάμος της 10ετίας! Ο λόγος για τον γάμο του Σταύρου Νιάρχου, γιου του δισεκατομμυριούχου Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες με την κούκλα Ντάσα Ζούκοβα, την 38χρονη Ρωσσίδα συλλέκτρια έργων τέχνης και πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Το αγαπημένο ζευγάρι, που πριν λίγο καιρό ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια μυστική τελετή στο Παρίσι  έκανε γάμο υπερπαραγωγή και ετοιμάζει μια λαμπερή δεξίωση στο απόλυτο χειμερινό θέρετρο των rich and famous, St Moritz μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο γάμος τους, ο οποίος θεωρείται το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της χρονιάς έγινε στο Δημαρχείο του St. Moritz, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ το ζευγάρι έχει φθάσει από τη Δευτέρα για να ετοιμάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. O 34χρονος δισεκατομμυριούχος και εγγονός του εφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου και η 38χρονη συλλέκτρια έργων γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, ωστόσο είναι ζευγάρι μόλις από το 2018.

Η αστεία φωτογραφία της Ντάσα Ζούκοβα με τον Σταύρο Νιάρχο

Η Ντάσα Ζούκοβα με την Ευγενία Νιάρχου στο Τόκυο

Το υπέρλαμπρο wedding party θα δοθεί φυσικά στο Kulm Hotel, το ξενοδοχείο των Νιάρχων στο St Moritz, ενώ ο διάσημος dj Mark Ronson θα αναλάβει τη διασκέδαση των επώνυμων καλεσμένων. Το ξενοδοχείο έχει απίστευτη θέα τις χιονισμένες κορυφές των Άλπεων, ενώ το ζευγάρι έχει φροντίσει να υπάρχουν στον εξωτερικό χώρο και θερμαινόμενες σκηνές, όπου οι καλεσμένοι θα απολαμβάνουν ζεστά σνακ και coctails.

Η τελετή και η γαμήλια δεξίωση εκτιμάται κόστισαν περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το «παρών» στον γάμο έδωσαν διάσημοι καλεσμένοι, όπως η πριγκίπισσα Βεατρίκη, ο Orlandro Bloom, η Kate Hudson, το μοντέλο Karlie Kloss και ο σύζυγός της και γαμπρός της Ivanka Trump, Joshua Kushner. Περίπου 500 άτομα φημολογείται ότι έχουν λάβει πρόσκληση για το κοσμικό γεγονός της δεκαετίας.

Από το μυστήριο δεν έλειψαν βέβαια ο πατέρας του γαμπρού, ο μεγιστάνας Φίλιππος Νιάρχος και η μητέρα του Βικτόρια Γκίνες.

https://www.instagram.com/p/BxK3hlyHdX0/

Φήμες θέλουν κουμπάροι στο γάμο να ήταν τα αδέρφια του Σταύρου και παρανυφάκια τα παιδιά της Ντάσα από τον γάμο της με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς: ο 10χρονος Άαρον Αλεξάντερ Αμπράμοβιτς και η 7χρονη Λία Λου Αμπράμοβιτς. Οι μπομπονιέρες φυσικά ήταν ειδική παραγγελία από τον οίκο κοσμημάτων Venyx της Ευγενίας Νιάρχου.

«Η οικογένεια Νιάρχου είναι εξαιρετικά σεβαστή και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στο Σεν Μόριτζ. Θα μπορούσαν να κάνουν τον γάμο τους σε οποιαδήποτε υπέροχη τοποθεσία στον κόσμο, αλλά επέλεξαν το Σεν Μόριτζ επειδή είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς να στηρίξουν την πόλη της οποίας ο πατέρας του γαμπρού είναι επίτιμος δημότης. Πιστεύω πως οι δαπάνες γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο θα κοστίσουν αρκετά εκατομμύρια λίρες και ότι ο γάμος θα δώσει μεγάλη ώθηση στο θέρετρο», αναφέρει πηγή στην Daily Mail.

Η άφιξη τους στο St. Moritz

Να σου θυμίσουμε πως ο 34χρονος δισεκατομμυριούχος ήταν γνωστός για την άτακτη – μέχρι πρότινος – ζωή του ως εργένης, ενώ διατηρούσε σχέση τόσο με την Paris Hilton και την Mary Kate Olsen αλλά και την Jessica Hart. Από την άλλη, η 38χρονη Ρωσίδα συλλέκτρια έργων ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Δες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό ξενοδοχείο της οικογένειας Νιάρχου:

Φωτογραφίες: Getty Images και Instagram.

Read More

And More