Σταύρος Θεοδωράκης: Η συγκλονιστική του εξομολόγηση και οι αναμνήσεις από την παιδική ηλικία την μέρα των γενεθλίων του!

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σήμερα έχει γενέθλια. Ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του Ποταμιού σήμερα κλείνει τα 54. Όπως γράφει κι ο ίδιος σε ένα συγκλονιστικό, υπέροχο κείμενο που δημοσίευσε στο facebook με αφορμή τα γενέθλιά του: |”Σήμερα κλείνω τα 54. Γεννήθηκα τέτοια μέρα το 1963. Την ίδια χρονιά με τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Ταραντίνο, τον Τσαλουχίδη, τον Κασπάροφ, τον Φασούλα, τον Τζόνι Ντέπ. Ο πατέρας μου – μου διηγείται η μητέρα μου – έκανε μεγάλη χαρά. Του είπαν ότι πρέπει να ασημώσει και εκείνος έριξε στην σκάφη – εκεί με είχαν βάλει γιατί δεν πρόλαβαν να πάνε σε μαιευτήριο – όλες τις λιγοστές οικονομίες του. Δεν του είχαν πει ότι θα τα έπαιρνε όλα η μαμή. Άλλο απρόοπτο δεν θυμάμαι”!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός, μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις του αλλά και εξηγεί το λόγο που αποφάσισε να ιδρύσει το Ποτάμι: “Πίστεψα λοιπόν ότι το Ποτάμι μπορεί να προσφέρει τις σταγόνες που αλλάζουν την ιστορία”.Γράφει για το πολιτικό του παιδί το Ποτάμι, δηλώνοντας πως θα συνεχίσει…

Διάβασε όλα όσα έγραψε:


Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο σχολείο

Read More

And More