Σταύρος Θεοδωράκης: Το συγκινητικό αντίο στην Πηνελόπη Σταυροπούλου

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου της Πηνελόπης Σταυροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο βυθίζοντας στο πένθος όσους την αγαπούσαν. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, καλός φίλος και συνεργάτης της, θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του Instagram:

“Με αυτήν την φωτογραφία, μου ζήτησες να σε αποχαιρετήσω. “Πρόσεξε” μου είπες, “μη βάλεις κάποια από τις παλιές, τις λουσάτες και τις καλλιτεχνικές…”. Ό,τι πεις λοιπόν Πηνελόπη μου. Ας αφήσουμε τις φωτογραφίες από τις παραστάσεις σου, για τους άλλους. Εμείς θα σε θυμόμαστε για όλα αυτά που ζήσαμε.

Για τα ταξίδια μας με το βαν του Ποταμιού… Το τρεχαλητό σου στις πλατείες, την φωνάρα σου, την λεβέντικη κορμοστασιά σου… Την τόλμη σου στους “Πρωταγωνιστές” – “σπάσαμε την βιτρίνα”, υπερηφανευόσουν… Και για τις τελευταίες συζητήσεις μας στους καναπέδες σου. Τσάι στις πορσελάνες σου και διηγήσεις μιας ζωής που είχε από όλα. Σαλόνια και αλώνια. Γεια σου γλυκιά μου – χάσατε όσοι δεν την είχατε γνωρίσει”, έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Read More

And More