Σταυρούλα Τζαφέρη: «Με απειλούν ακόμα» – Η food blogger που δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό προχωρά σε μήνυση

Εννέα ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της σοκαριστικής φωτογραφίας που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της, η food blogger Σταυρούλα Ελένη Τζαφέρη αποκαλύπτει πως θα καταθέσει μήνυση εναντίον του ανθρώπου που της επιτέθηκε.

Μιλώντας στον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο και τη Real News, η Σταυρούλα Ελένη Τζαφέρη εξομολογείται πως «Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Καθημερινά λαμβάνω μηνύματα εκφοβισμού. Με απειλούν ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι και πως γνωρίζουν πού μένω και πού ψωνίζω».

Με δυσκολία βγαίνουν οι λέξεις από το στόμα της, όπως περιγράφεται στην εφημερίδα. «Οι απειλές προέρχονται από τον χώρο της Χρυσής Αυγής. Δεν μπορώ να πω υπεύθυνα γιατί με απειλούν αυτοί, αλλά υποθέτω ότι ο λόγος που το κάνουν είναι γιατί στο παρελθόν είχα γράψει στο twitter πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν είναι αθώα. Τώρα βρήκαν την ευκαιρία και με απειλούν ως αντίποινα γι’ αυτά που είχα γράψει».

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τις πεποιθήσεις του συντρόφου της, δεν είναι αλήθεια. «Δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησε ότι είναι “αντίφα”, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει». 

«Μου έστειλαν μηνύματα αποκαλώντας με ψεύτρα και ότι προσποιούμαι πως συνέβη κάτι. Δεν πείστηκαν από τις εικόνες που είδαν; Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο;» αναρωτιέται εν συνεχεία η Σταυρούλα Τζαφέρη.

Η ίδια στέλνει ισχυρό μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών, επισημαίνοντας ότι ο βασικός σκοπός της δημοσιοποίησης της περιπέτειάς της είναι να μη βρεθεί άλλη γυναίκα στη θέση της. «Θεωρώ ότι, μέσα από τον δικό μου Γολγοθά, έχω συμβάλλει θετικά στον αγώνα κατά της κακοποίησης των γυναικών. Εγώ αυτό που θέλω είναι αν κάποια γυναίκα βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση με εμένα, να σκεφτεί ότι δεν είναι μόνη και να βρει το θάρρος να απευθυνθεί στις Αρχές.

Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατεύσω την επόμενη γυναίκα. Τα θύματα πρέπει να μιλούν. Δεν πρέπει να υπάρχουν κλειστά στόματα».

Η Σταυρούλα Τζαφέρη αποκαλύπτει τις μελλοντικές νομικές κινήσεις της στην Real News. «Το προσεχές διάστημα, όταν μου το επιτρέψει η υγεία μου, θα πάω να καταθέσω μήνυση. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη, θεωρώ ότι υπάρχει σωφρονιστικό σύστημα και θέλω να ακολουθήσω κάθε νόμιμο-νομικό μου δικαίωμα».

Read More

And More