Σταυρούλα Τζαφέρη: Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντο της food blogger από τον άγριο ξυλοδαρμό της

Σοκ έχει προκαλέσει από το πρωί η είδηση του άγριου ξυλοφαρμού που υπέστη η food blogger, Σταυρούλα Ελένη Τζαφέρη. Η γυναίκα που ζει στην Κρήτη γνωστοποίησε την κακοποίησή της μέσα από το twitter, προκειμένου να έχει αποδεικτικά στοιχεία.

Το στιγμιότυπο με τη μελανιασμένη δεξιά πλευρά της και το μισόκλειστο μάτι προκάλεσε κύμα συμπαράστασης προς τη Σταυρούλα Τζαφέρη, με την πλειοψηφία των χρηστών του twitter να της ζητούν να πάει αμέσως στις αστυνομικές Αρχές.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Σταυρούλα Ελένη Τζαφέρη θέλησε να «λύσει μερικές απορίες» γράφοντας δύο νέα μηνύματα στο twitter για την κατάστασή της.

«Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της @hellenicpolice αισθάνομαι ασφαλείς, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολαου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο, σήμερα ξανά πέρασαν.

Δυο αστυνομικοί με πολιτικά για να επιβεβαιώσουν πως είμαι καλά, έχουν ξανά επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία μου, έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη, και ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολαου. Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» έγραψε η food blogger που ζει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο.

Παράλληλα, ανήρτησε τρεις νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της, προκειμένου να πείσει τους «δύσπιστους» που αμφισβήτησαν τα σοβαρά τραύματά της.

Read More

And More