Σταυρούλα Χρυσαειδή: Γενέθλια χωρίς τον Παναγιώτη Τριβυζά μετά τον χωρισμό τους – Φωτογραφίες

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν μετά από οκτώ χρόνια σχέσης και τρεις μήνες μετά τον γάμο τους η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 19/12 στον τηλεοπτικό αέρα ο διευθυντής του περιοδικού OK! Νίκος Γεωργιάδης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς χώρισαν τρεις μόλις μήνες μετά τον θρησκευτικό τους γάμο – Δες ΕΔΩ φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο.

Εχθές Κυριακή 18/12 ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Σταυρούλα Χρυσαειδή, καθώς γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της, έχοντας τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της.

Από το πλευρό της για πρώτη φορά έλειπε ο πρώην σύντροφός της, Παναγιώτης Τριβυζάς, γεγονός που αποδείχθηκε από τα βίντεο που δημοσίευσαν οι φίλοι της πρώην παίκτριας του Survivor στα social media.

Ωστόσο, δίπλα της βρέθηκαν καλοί της φίλοι αλλά και οι πρώην συμπαίκτες της στο Survivor, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Νίκος Γιάννης. Μάλιστα ο δεύτερος κρατούσε και την τριώροφη τούρτα των γενεθλίων της που ήταν διακοσμημένη με αθλητικές της στιγμές.

 

 

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύντροφός της είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 11 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη. Ωστόσο, οι δυο τους μέχρι στιγμές δεν έχουν κάνει καμία δηλώσει για την είδηση του χωρισμού, αφού δεν αποκλείεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Read More

And More