Στεφανία Λυμπερακάκη – Έλενα Τσαγκρινού: Επέστρεψαν στην Ελλάδα, μετά τη Eurovision – Φωτογραφίες του TLIFE από το αεροδρόμιο

Το βράδυ της Κυριακής 23/5 η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού επέστρεψαν στην Αθήνα από το Ρότερνταμ, μετά το τέλος του 65ου Διαγωνισμού της Eurovision. Τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή αποστολή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και σε ερμηνευτικό, αλλά και σε χορευτικό επίπεδο.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη κατάφερε να βγει δέκατη, κάνοντας υπερήφανους τους Έλληνες, αφού η χώρα μας είχε να βρεθεί εντός δεκάδας από το 2013. Η υπέροχη φωνή της και δυναμική σκηνική παρουσία της φαίνεται πως κέρδισαν μεγάλη μερίδα του κοινού, που τις χάρισε απλόχερα τις ψήφους του.

Από την άλλη πλευρά, η Έλενα Τσαγκρινού, αν και αποτελούσε ένα από τα φαβορί του 65ου διαγωνισμού μετά τον Α’ Ημιτελικό, φαίνεται πως η πρώτη θέση στη σειρά εμφάνισης του τελικού της στοίχισε, καθώς κατέλαβε τη 16η θέση. Παρ’ όλα αυτά, η ξανθιά τραγουδίστρια έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση, παρασύροντας το στάδιο στους ρυθμούς του El Diablo.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελεύθερος Βενιζέλος και απαθανάτισε τη Στεφανία Λυμπερακάκη και την Έλενα Τσαγκρινού κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα. Έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, οι δύο τραγουδίστριες πόζαραν ευδιάθετες στο φακό.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More