Στέφανος Δημουλάς: «Απόψεις σαν αυτές της Λατινοπούλου είναι επικίνδυνες»

Ο Στέφανος Δημουλάς, τον οποίο γνωρίσαμε τη φετινή σεζόν μέσα από τη θέση του κριτή στο χορευτικό show του Star, DWTS, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε πρόσφατα η πολιτευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τα ερωτήματα που έθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον πρωθυπουργό.

«Θαυμάζω πάρα πολύ τον κύριο Καπουτζίδη και για μένα οι απόψεις του είναι λάβαρο αποδοχής και αγάπης. Ο καιρός προχωράει. Υπάρχει το πιο πρόσφορο έδαφος πια και με πολλούς ανθρώπους και κοινωνική βοήθεια και υποστήριξη να προχωρήσουμε ακόμα παραπέρα. Κανείς δεν είπε να ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε αλλά να αλλάξουμε αυτά που μάθαμε.

Είμαστε άνθρωποι όλοι μας, έχουμε όλοι συναισθήματα. Να συλλογιζόμαστε και να σκεφτόμαστε πρωτού εκφράσουμε κάποιες απόψεις δημόσια, το πως αυτό μπορεί να έχει ένα αντίκτυπο σε μια κοινωνική ομάδα.

Τέτοιες απόψεις για εμένα είναι επικίνδυνες. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά η ΛΑΟΤΚΙ κοινότητα ακόμα δε μπορεί να υιοθετήσει ένα παιδί όσο μπορούν οι ετεροφυλόφιλοι άνθρωποι και ταυτόχρονα δεν έχουν ίσα δικαιώματα στο γάμο, την περιουσία της σχέσης του και σε πολλά τέτοια πράγματα.

Καλό είναι πια να αναφερθεί ότι δε βρισκόμαστε σε πόλεμο. Δεν πρέπει να είναι έτσι. Ήμουν από τους υπερτυχερούς να έχω στο πλάι μου δυο υπέροχες ψυχές, τους γονείς μου» είπε ο Στέφανος Δημουλάς.

Read More

And More