Στέφανος Τσιτσιπάς: Επιβεβαίωσε την επανασύνδεση με την Πάουλα Μπαντόσα

Την είδηση της επανασύνδεσής του με την Πάουλα Μπαντόσα επιβεβαίωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μπορεί να μην έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που με ανάρτησή της στο Instagram η Πάουλα Μπαντόσα ανακοίνωσε τον χωρισμό τους, ωστόσο, οι δυο τους φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Όπως είπε σε δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κανεις από τους δυο δεν έκανε κάτι κακό ώστε να χωρίσουν, αλλά ο ίδιος ένιωσε ότι δε μπορούσε να συνδυάσει επαγγελματική και προσωπική ζωή. Τελικά όμως, και οι δυο είδαν πως αυτά που τους δένουν είναι πολύ πιο σημαντικά και γι’ αυτό είναι και πάλι μαζί.

«Είμαστε μαζί. Θα το εξηγήσω γιατί κάποιοι δημιουργούν διάφορες ιστορίες για εμάς. Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να το πάρει έτσι ο κόσμος. Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι που να ήταν λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χώρια και περνούσα κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Θα έλεγα ότι δεν το διαχειρίστηκα κι εγώ πολύ καλά, διότι ένιωθα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (σ.σ. προσωπική και επαγγελματική ζωή) και πήρα την απόφαση να κάνουμε ένα διάλειμμα» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει υποστηρίξει πάρα πολύ και όταν προσπάθησε να μου μιλήσει για να συναντηθούμε ένιωσα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο. Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση που έχω με την Πάουλα είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σχέση που είχα στο παρελθόν, νιώθω ότι είναι δικός μου άνθρωπος και καταλαβαινόμαστε. Και αυτό βάζει περισσότερη αξία σε οτιδήποτε κάνω και τη θέλω δίπλα μου όσο πιο συχνά γίνεται. Οπότε ναι, επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση», πρόσθεσε ο 25χρονος τενίστας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164