Στέφανος Τσιτσιπάς: Φόρεσε το μαγιό του και έκανε μπάνιο στη λίμνη Βουλιαγμένης – Βίντεο

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το Australian Open, όπου και κατάφερε να σημειώσει μια πετυχημένη πορεία μέχρι τον τελικό όπου και ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου και φόρεσε το μαγιό του κάνοντας μπάνιο στα παγωμένα νερά. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημοσίευσε σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram αναφέροντας πως επέστρεψε σπίτι του, εκφράζοντας για άλλη μια φορά την αγάπη της για την Ελλάδα.

«Καλημέρα από τη λίμνη της Βουλιαγμένης. Υπέροχος τρόπος να ξεκινάς τη μέρα, με ένα πρωινό μπάνιο. Έχει 21 βαθμούς, σταθερά. Μου θυμίζει την Ισλανδία. Είναι ωραίο να επιστρέφεις σπίτι», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δες παρακάτω το βίντεο:

 
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Νίκο Χατζηνικολάου
 

Απόψε στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον αθλητή. Ο κορυφαίος τενίστας αποκαλύπτει ότι στο ξεκίνημα της αθλητικής του πορείας ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής. Τι λέει για την επεισοδιακή συνεργασία του με τον προπονητή – πατέρα του, αλλά και για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα; Ποια είναι τα μεγάλα του όνειρα και πώς ένιωσε στις αναμετρήσεις με τα ινδάλματά του;

Read More

And More