Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο: “Δεν πρόκειται να το κάνω μέχρι να γίνει υποχρεωτικό” – Σάλος στο twitter

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο, αν δεν γίνει υποχρεωτικό. Λίγο πριν την έναρξη του Cincinnati Masters 2021, ο Έλληνας τενίστας εξέφρασε τη θέση του, ενώ ενημερώθηκε πως στο Indan Wells είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για θεατές και υπαλλήλους, όχι όμως και για τους τενίστες, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.

Φαίνεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν φοβάται τη πιθανότητα να νοσήσει, την ώρα που όλος ο πλανήτης δίνει μάχη με τον κορονοϊό και τις μεταλλάξεις του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα:

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Δε μου έχει πει κανείς κάτι. Κανένας δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι’αυτό, αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να μπορώ να παίζω, οπότε δεν το έχω κάνει» είπε ο Τσιτσιπάς και σε διευκρινιστική ερώτηση για το αν θα προχωρήσει στον εμβολιασμό του, κατά του COVID-19, μόνο αν αυτό γίνει υποχρεωτικά, απάντησε: «Φυσικά…»

Να σου θυμίσουμε, πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε συμμετάσχει στην καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορονοϊό «Μένουμε Ασφαλείς», καλώντας τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα.

Ήδη ο Έλληνας τενίστας σκαρφάλωσε και πάλι στα… trends του twitter, με την πλειοψηφία του κόσμου να τον κατακεραυνώνει για τα λεγόμενά του.

 

Read More

And More