Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του Απόστολος Τσιτσπάς ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει ανάμεσά τους

Μετά το απίστευτο ξέσπασμα που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του κατά του πατέρα του Απόστολου, και η αινιγματική ανάρτηση που ακολούθησε από τον νεαρό τενίστα, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν λόγο για προπονητικό “διαζύγιο” των δυο ανδρών. (δες εδώ την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά)

Θέλοντας λοιπόν να δώσει τέλος στις φήμες αυτές, ο Απόστολος Τσιτσιπάς ξεκαθάρισε μέσω μιας ανάρτησής του στο facebook πως με τον γιο του παραμένουν ενωμένοι και καταδίκασε τα ψεύτικα προφίλ που αναπαράγουν αναλήθειες λέγοντας πως τέτοιου είδους πράξεις ζήλια, φθόνο και κακία.

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ. Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία.

Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Read More

And More