Στέφανος Τσιτσιπάς: Όλες οι φορές που ξέσπασε στο γήπεδο και η σχέση με την σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμέτωποι σε λίγες ώρες στον μεγάλο τελικό του Australian Open.

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες έχουν ραντεβού  στην Rod Laver Arena της Μελβούρνης, στις 10:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας) αναζητώντας την κορυφή!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί ξανά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε διεκδίκηση Grand Slam τίτλου. Σημειώνεται ότι η τελευταία τους συνάντηση ήταν στον τελικό του Roland Garros το 2021.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Όλες οι φορές που έχασε τη ψυχραιμία του στο γήπεδο

Πριν από λίγους μήνες, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά του πατέρα και προπονητή του Απόστολου Τσιτσιπά ύστερα από ένα break που δέχτηκε από τον Αυστριακό Dennis Novak, κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ του τουρνουά της Βιέννης.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς στράφηκε προς τον πατέρα του και άρχισε να φωνάζει, «Μ@@@@α. Μ@@@@ας. Μ@@@@ας είσαι. Φύγε. Τι κοιτάς».

Το συγκεκριμένο βίντεο έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια για τον Στέφανο Τσιτσιπά ήταν ιδιαιτέρως αποδοκιμαστικά.

Το πρώτο  ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά συνέβη τον Μάιο του 2019 σ’ έναν αγώνα κόντρα στον Σέρβο Filip Krajinovic, για το Roland Garros. Αποδέκτης εκείνου του ξεσπάσματος που τότε είχε προκαλέσει γέλια στους χρήστες του twitter, είχε αποδέκτη τον ίδιο του τον εαυτό. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από έναν χαμένο πόντο, άρχισε να φωνάζει στον εαυτό του, «δεν παίζεις με ποιότητα, μ@@@@@ζεσαι όπως πάντα».

Δες περισσότερα από τα ξεσπάσματα του Στέφανου Τσιτσιπά:

Δίπλα του στα εύκολα και τα δύσκολα, ο πατέρας και προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς. Πριν λίγους μήνες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στις φήμες που ήθελαν τον πατέρα του να απομακρύνεται από το πλευρό του ως προπονητής, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα μήνυμα – γεμάτο νόημα.

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ. Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία.

Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Στέφανος Τσιτσιπάς – Η σχέση με τη Θεοδώρα Πεταλάς

Μπορεί ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, να αποφεύγει τις κοινές φωτογραφίες με την σύντροφό του, ωστόσο στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για την Θεοδώρα Πεταλάς και την πρώτη τους γνωριμία.

«Γνωριζόμαστε μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε.

Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είχε δηλώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του στο Down Town.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

H Θεοδώρα Πεταλάς γεννήθηκε στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Αυτή τη στιγμή ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου σπουδάζει «Project Management and Technology».

Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας.

Φωτογραφίες: instagram

Read More

And More