Στέλιος Κρητικός – Κάτια Παπαδοπούλου: Βάφτισαν την κόρη τους – Φωτογραφίες

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα ήταν σήμερα, Σάββατο 30/4 για τον Στέλιο Κρητικό και τη σύζυγό του, Κάτια Παπαδοπούλου, καθώς βάφτισαν την κόρη τους.

Ο Στέλιος Κρητικός και η σύζυγός του, πριν από επτά μήνες περίπου υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους και από εκείνη τη στιγμή ζουν στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας.

Το μυστήριο αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τη σημαντική για την οικογένεια ημέρα.

Στη μία, λοιπόν, βλέπουμε τη νεοφώτιστη, η οποία πήρε το όνομα Χριστίνα, ενώ στην άλλη ποζάρει όλη η οικογένεια σε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία.

«Χριστίνα. Σήμερα βαφτιστήκαμε. Ευχόμαστε όλα τα καλά σε όλους με υγεία και να μην αφήνετε οικογενειακές στιγμές να φεύγουν ανεκτίμητες», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Στέλιος Κρητικός.

Να υπενθυμίσουμε ο Στέλιος Κρητικός και η Κάτια Παπαδόπουλου έχουν αποκτήσει ακόμη ένα κοριτσάκι, την Κόμμησα, ενώ ο ηθοποιός έχει άλλους δυο γιους, τον Μιχαήλ και τον Άρη, από τον προηγούμενο γάμο του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Kritikos (@stelioskritikos)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164