Στέλιος Ρόκκος: Η εξομολόγηση για τη ζωή του στην Λήμνο και η αποκάλυψη για τις επετείους με τη Λελέ Γκόφα

Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας ΤσιμτσιλήHappy Day” μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο νέο του δίσκο, τον επίγειο παράδεισό του στην Λήμνο και την αγάπη του για τις αγροτικές εργασίες αλλά και τη γυναίκα της ζωής του, Λελέ.

Σχετικά με τη ζωή στο νησί, ο Στέλιος Ρόκκος δηλώνει: “Το σπίτι μου είναι ο επίγειος παράδεισος που έχω ονειρευτεί εγώ. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος που κάνω αυτή τη ζωή γιατί αρχίζω να μαθαίνω να ζω με πολύ λίγα και σημαντικά πράγματα. Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο χωράφι, μου αρέσει πολύ. Μισούσα το χωράφι όταν εξαναγκαζόμουν να πάω για να βοηθήσω τον πατέρα μου. Όταν πέρασαν τα χρόνια κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να είσαι κοντά στη γη και να τρως τη ντομάτα σου, να τρως το ψάρι σου».

Όσον αφορά τη γυναίκα του, Λελέ, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αναφέρει: «Η Λελέ δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό. Η Λελέ αγάπησε εμένα και μετά αγάπησε τα υπόλοιπα. Είναι αέρας! Είναι κορίτσι της πόλης αλλά σιγά σιγά άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι τελικά αυτό είναι το νόημα της ζωής και περνάει πολύ ωραία. Δεν ξεχνάω ποτέ την επέτειό μας”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More