Στέλιος Ρόκκος: Μυστικός γάμος με την Ελένη Γκόφα στη Λήμνο! [pics]

Γαμπρός για τέταρτη φορά ο Στέλιος Ρόκκος. Ο αγαπημένος τραγουδιστής παντρεύτηκε μυσικά την επί επτά χρόνια σύντροφό του Ελένη (Λελέ όπως την αποκαλεί χαϊδευτικά) Γκόφα με πολιτικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Λήμνο. Το ζευγάρι μάλιστα, μετά το γάμο έκανε και ένα μικρό γαμήλιο γλέντι με λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Το γαμήλιο πάρτυ έγινε στην ψαροταβέρνα SeaRokkos στην περιοχή Κοτσινά που ανήκει στον αδελφό του τραγουδιστή, Κώστα Ρόκκο και όλα είχαν ετοιμαστεί από νωρίς με πολύ φροντίδα και αγάπη. Η νύφη επέλεξε για αυτήν την όμορφη στιγμή μια δημιουργία της Υβόννης Μπόσνιακ, αποκαλύπτοντας μάλιστα και στο Instagram ένα μέρος από τη χρυσή τούλινη φούστα του νυφικού και αναφέροντας πως είναι για την πιο ξεχωριστή μέρα του ζευγαριού.

Ενώ στα social media και στο Limnos Report κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από το στολισμό του ζευγαριού στο γαμήλιο τραπέζι που ήταν άκρως γιορτινός και τα γαμήλια δωράκια για τους καλεσμένους που έγραφαν στα καρτελάκια “Στέλιος και Λελέ, 20 Δεκεμβρίου 2017… our day”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010. Είχαν γνωριστεί σε μια συναυλία και από τότε είναι αχώριστοι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο γάμο του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο βρέθηκαν και τα τέσσερα παιδιά του για να μοιραστούν τη χαρά του.

Read More

And More