Στέλιος Χανταμπάκης: Έφυγε η Όλγα Πηλιάκη και ζει το δικό του Survivor στο σπίτι – Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Η Όλγα Πηλιάκη πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor 2024 και ο Στέλιος Χανταμπάκης… έμεινε πίσω να προσέχει τα δυο παιδιά τους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του reality επιβίωσης ζει το δικό του… Survivor στο σπίτι του, μιας και έχει αναλάβει τόσο όλες τις δουλειές αλλά και την φροντίδα του Μανώλη και της Μαλένας.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης γύρισε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στα social media, δείχνοντας πως περνάει στο σπίτι με τα δυο παιδιά τους… αλά Survivor! Ο επιχειρηματίας έχει αναλάβει το σκούπισμα, το μάζεμα, το μαγείρεμα, με τα δυο παιδιά του να μιλάνε στην κάμερα για το πώς τα πάει ο μπαμπάς τους.

«Το SURVIVOR 2024 ξεκίνησε! Αφιερωμένο στις κύριες και στους κυρίους που ζουν το δικό τους Survivor στο σπίτι!! Όπως βλέπετε εμείς ήμαστε καλά το διασκεδάζουμε αρκετά προς το παρών και σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας!! Σας στέλνω την αγάπη μας τα φιλιά μας και εύχομαι υγεία στις οικογένειες σας» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hadabakis (@stelioshantampakis)

Read More

And More