Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Full time γονείς! Στο θέατρο με τα παιδιά τους [pics]

Ο εμβληματικός μύθος της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών από τότε που πρωτακούστηκε από το στόμα του θεϊκού λυράρη, ανεβαίνει από στο Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ (Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας).

Η Σοφία Σπυράτου, η οποία τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει παιδικές παραστάσεις που κέρδισαν τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων θεατών, υπογράφει τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες. Ο βραβευμένος ποιητής Στρατής Πασχάλης ανέλαβε τη συγγραφή του διασκευασμένου κλασικού κειμένου. Ο Μανόλης Παντελιδάκης υπογράφει τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια. Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση είναι του Μιλτιάδη Παπαστάμου και οι ατμοσφαιρικοί φωτισμοί της Στέλλας Κάλτσου.

Στην παράσταση αυτή, η οποία θέλει να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στα θαλασσινά μονοπάτια αυτού του παραμυθιού, πρωταγωνιστούν ο Στέλιος Μάινας (Όμηρος) και ο Γιώργος Χριστοδούλου (Οδυσσέας), ενώ μαζί τους στη σκηνή παίζουν οι: Ελένη Καρακάση, Δημήτρης Γαλάνης, Αρετή Πασχάλη, Ιωάννης Κοντέλλης, Μάριος Πετκίδης, Χρήστος Ντόβας και Αλεξία Φάλλα.

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να καταχειροκροτεί τους ηθοποιούς. Ανάμεσα στους διάσημους γονείς που απόλαυσαν την παράσταση μαζί με τα παιδιά τους, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE που ήταν εκεί απαθανάτισε τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη. Το ζευγάρι φτάνοντας στον χώρο πόζαρε χαμογελαστό, με τον μικρό Μανώλη και την χαριτωμένη Μαλένα να κλέβουν για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις.

Ο Στέλιος και η Όλγα είναι full time γονείς και δεν θέλουν να χάνουν στιγμές από το μεγάλωμα των παιδιών τους. Γι’ αυτό, όσο αυτά μεγαλώνουν, μπορούν όλο και πιο άνετα να πραγματοποιούν μαζί τους εξόδους και επίσημες εμφανίσεις.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More