Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Με τα παιδιά τους στο πιο διάσημο πάρκο της Βαρκελώνης! [pics]

Λίγο πριν μετρήσουμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη πήραν τα δυο παιδιά τους: τον Μανωλάκη και την Μαλένα και έφυγαν για μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ισπανίας, τη Βαρκελώνη. Το ζευγάρι θέλοντας να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στα παιδιά του, επέλεξε αυτήν τη γιορτινή περίοδο για να ταξιδέψει στο εξωτερικό και οι πρώτες εντυπώσεις τους ήταν μοναδικές.

Οι τέσσερις τους αφού έκαναν βόλτες στη στολισμένη πόλη, ξεναγήθηκαν στο Cap Nou και είδαν από κοντά το εντυπωσιακό γήπεδο της Barcelona, όπου ο μικρός Μανωλάκης εντυπωσιάστηκε. «Ξενάγηση στο γήπεδο και το μουσείο της #barcelona !!! Μανωλάκη μου σου εύχομαι μια μέρα να καταφέρεις να παίξεις και εσυ εδώ!!! Keep dreaming!!», έγραψαν οι διάσημοι γονείς του στο Instagram.

Και φυσικά ακολούθησε, μια βόλτα στο μεγαλύτερο πάρκο της Βαρκελώνης: «Park Güell! Πανέμορφο! Δεν ξέρω αν θα θυμούνται κάτι όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μας… αυτό που ξέρω όμως είναι ότι εγώ θα θυμάμαι για πάντα αυτές τις στιγμές μαζί τους… ευλογία!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Instagram.

Δες φωτογραφίες:

Και το ταξίδι συνεχίζεται!

Read More

And More