Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Ταξίδι με τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη! [pics]

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα φέτος το καλοκαίρι για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη. Το διάσημο ζευγάρι ήθελε εδώ και καιρό να ταξιδέψει στην Αμερική, αλλά οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις (με τον ερχομό των δυο παιδιών) δεν τους το είχαν επιτρέψει. Τώρα όμως, όλη η οικογένεια Χανταμπάκη ετοίμασε βαλίτσες και βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα του κόσμου.

Το ζευγάρι που έχει επισκεφτεί κατά καιρούς μέρη εξωτικά έχει μεγάλη αδυναμία στη Νέα Υόρκη και φυσικά έχει μεταφέρει αυτήν την λατρεία του και στα δυο παιδιά του: τον Μανώλη και την μικρή Μαλένα.

Τόσο ο Στέλιος, όσο και η σύζυγός του Όλγα, μάλιστα, θέλησαν να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για αυτό το ταξίδι και φυσικά να ανεβάσουν φωτογραφίες με τα κατορθώματά τους στα social media.

Πρώτη στάση της οικογένειας στο ταξίδι ήταν φυσικά το Central Park… «Αρχικά νοικιάσαμε ποδήλατα (120 ευρώ 3 ποδήλατα για 2 ώρες).. Ένα υπέροχο μέρος για όλους…  Μπορείς να περπατήσει, να κάνεις joking, να διαβάσεις, ακόμη και να κάτσεις απλά σε ένα σημείο να παρατηρείς την ομορφιά του! Όσοι έχετε οικογένεια–παιδιά η σκυλάκια – υπάρχει χώρος για να διασκεδάσουν όλοι! Τρέξαμε, παίξαμε, γελάσαμε, είδαμε πάπιες και σκιουράκια.. Ένα μέρος που μπορείς να πηγαίνεις ακόμη και κάθε μέρα για λίγο καθώς είναι στο κέντρο της πόλης», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης για τις πρώτες εξορμήσεις στη Νέα Υόρκη!

 

Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!

Read More

And More