Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Βάφτισαν τον γιο τους στο Βόλο! Φωτογραφίες

Πριν από ένα περίπου χρόνο ήρθε στη ζωή τους ο μικρός Εμαννουήλ και από τότε έγινε η μασκότ της οικογένειας. Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη που πριν λίγες μέρες (1 Νοέμβριου) βάφτισαν τον γιο τους με νονούς δυο καλούς τους φίλους.

Το baby bloom του μικρού, που δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου – όπως περιγράφει στο TLIFE ο διάσημος μπαμπάς του – έγινε στο Βόλο (τη γενέτειρά του Στέλιου). Ο μικρός Εμμανουήλ, που πήρε το όνομα του παππού του (πατέρα του Στέλιου), υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Βόλο και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Aπό το μυστήριο φυσικά, δεν έλειπε ο καλός φίλος του Στέλιου Χανταμπάκη, Γιώργος Μανίκας μαζί με τον γιο του.

Νονοί του Εμμανουήλ, ήταν η πρώην συναθλήτρια της Όλγας, Τατιάνα Δημητριάδου, αλλά και ο επιχειρηματίας Παρασκευάς Καζάνης. Ενώ, μετά τη βάφτιση ακολούθησε και γλέντι για τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού.

Το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο, καθώς προγραμματίστηκε βιαστικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κι ένας από τους σημαντικούς λόγους που έγινε στο Βόλο, είναι η μεγάλη αδυναμία που έχει ο Στέλιος στον παππού του και που δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Read More

And More